Speciális felépítménykialakítás kerekesszékes utasok szállítására

Az elmúlt években számos esetben alakítottunk ki speciális felépítményeket. Megrendelőink számos ötletét valósítottuk már meg.

Többek között Kormányablak kisbuszt is terveztünk.

 

Mozgássérültek számára is biztonságos, a szabványoknak megfelelő megoldások kialakításában az Ön segítségére leszünk!

Speciális felépítménykialakítás kerekesszékes utasok szállítására

Kerekesszék szállító autó átalakítás

 

Mozgássérültek szállítása esetén számos szabvány és előírás határozza meg, hogyan és milyen eszközökkel kell a kerekesszéket megfelelően rögzíteni a gépjárműben egyáltalán beépíthető-e. A speciálisan kialakított rögzítő egységek, hevederek, több pontos biztonsági övek garantálják a biztonságos közlekedést,

amelyek kialakítását a lehető legnagyobb gondossággal végezzük, ahogy ezt a képen szereplő Ford Transit kisbusz esetében is megtettük.

 

Akadálymentesített autó engedélyeztetése

 

Az átalakítást követően a gépjárműnek át kell esnie egy engedélyeztetési eljáráson illetve vizsgáztatáson is. Ennek az ügyintézésében is 100%-ban számíthat ránk. 

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot, mondja el részletesen igényeit! Mi pedig megvalósítjuk az elképzeléseit!

 

 

Korábbi blog cikkeink

Hűtőkamra gyártás, telepítés, karbantartás, burkolás

 

Jelentős mennyiségű hűtendő termék esetében különösen fontos a megfelelő hőfokra való hűtés – hőfokon tartás. Ehhez igyekszünk mi segítséget nyújtani szaktudásunkkal.

Az élelmiszeripari követelményeknek megfelelően a romlandó áruk hűtése – adott esetben sokkolása, meghatározott, állandó hőmérsékleten való tartása lényeges kihívás. 

2022. május. 12.

tovább

Nem olyan régen műhelyünkből került átadásra egy különleges, új fejlesztésű raktérhűtő, mégpedig egy Carrier gyártmányú Xarios 8 típusú hűtőgép. A Xarios termékcsalád tovább fejlesztett típusa.

2022. április. 01.

tovább

Quad szállításra alkalmas utánfutó gyártás

 

Egyik ügyfelünk keresett meg azzal, hogy kifejezetten quad szállítására alkalmas utánfutót szeretnének, így a gyártási kapacitásunkat ebbe az irányba is alakítottuk. Akár új utánfutóra, akár meglévő átalakítására, javítására van szüksége állunk szolgálatára kecskeméti telephelyünkön.

2022. március. 01.

tovább

Mai változó világunkban a piac igényeihez való alkalmazkodás elengedhetetlen. Ezért is nyitottunk új partner felé. Így lettünk a Dometic Group magyarországi hivatalos márkaszervize és értékesítési pontja. 

2022. február. 05.

tovább