Ajánlatkérés sáv

 
Ajánlatkérés

Kérdése maradt? Ajánlatot kérne?

Árajánlatot kérek

Mai változó világunkban a piac igényeihez való alkalmazkodás elengedhetetlen. Ezért is nyitottunk új partner felé. Így lettünk a Dometic Group magyarországi hivatalos márkaszervize és értékesítési pontja.

 

A cég küldetése az, hogy komplett szolgáltatások nyújtása mellett egyszerűbbé tegye az ügyfelei életét számos területen. Legyen szó akár autóiparról, szállítmányozásról, vendéglátásról vagy éppen az egészségügyről. Termékei között szerepelnek a mobil hűtőládák, raktérhűtők, hűtőkonténerek, hűtőaggregátok, tető- és padlóklímák és még számos olyan termékcsalád, mely megkönnyít a felhasználók mindennapjait.

Dometic márkaszervíz és forgalmazás

 

Dometic raktérhűtő

Élelmiszert, gyógyszereket szállító fuvarozók számára elengedhetetlen a hőmérséklet-szabályozás, hűtést vagy fagyasztást igénylő fuvarfeladatok esetén. Dometic raktérhűtői rugalmas, hatékony, ugyanakkor kényelmes, motort kímélő megoldásokkal szolgálják ki az igényeket nagy teljesítményen, ugyanakkor alacsony energiafogyasztással. A teljesen integrált elektromos raktérhűtő-rendszer kialakításának köszönhetően kültéri egysége nem a gépjármű tetején helyezkedik el, sem pedig a motortérben, hanem pótkerék helyére szerelhető be a furgon alá, az elpárologtató pedig a rakodótér mennyezetére. Dometic raktérhűtők a legtöbb kishaszongépjárműbe a motorkialakítástól függetlenül beszerelhetőek. 

Az intelligens technológiának köszönhetően a kompresszor hosszabb üzemidőt biztosít megbízható működés mellett, továbbá kontrollálja az akkumulátor túlzott lemerítését.

Dometic raktérhűtők telepítését és rendszeres szervizét, karbantartását bízza a Robi Mobilra!

 

Kérdése van?

 

Forduljon bizalommal kollégáinkhoz Dometic termékekkel, vagy szervizzel kapcsolatban!

 

Érdeklődni szeretnék

Dometic márkaszerviz és forgalmazás

 

Vélemények

Blog

Blog

Hűtőkamra gyártás és telepítés

Hűtőkamra gyártás, telepítés, karbantartás, burkolás

 

Jelentős mennyiségű hűtendő termék esetében különösen fontos a megfelelő hőfokra való hűtés – hőfokon tartás. Ehhez igyekszünk mi segítséget nyújtani szaktudásunkkal.

Az élelmiszeripari követelményeknek megfelelően a romlandó áruk hűtése – adott esetben sokkolása, meghatározott, állandó hőmérsékleten való tartása lényeges kihívás. 

2022. május. 12.

tovább

Quad szállítására alkalmas utánfutót keres?

Quad szállításra alkalmas utánfutó gyártás

 

Egyik ügyfelünk keresett meg azzal, hogy kifejezetten quad szállítására alkalmas utánfutót szeretnének, így a gyártási kapacitásunkat ebbe az irányba is alakítottuk. Akár új utánfutóra, akár meglévő átalakítására, javítására van szüksége állunk szolgálatára kecskeméti telephelyünkön.

2022. március. 01.

tovább
Tovább a blogra

Ügyfeleink   -  

Ők már minket választottak