Ajánlatkérés sáv

 
Ajánlatkérés

Kérdése maradt? Ajánlatot kérne?

Árajánlatot kérek

Különböző felépítmények vázának, alvázkialakításainak gyártása és javítása

Most már hosszú évek óta foglalkozunk főként tehergépkocsik felépítményeinek gyártásával, illetve azok javításaival is.

Teherautó alváz javítás, átalakítás

 

 

Ehhez a tevékenységünkhöz erősen hozzátartozik azok alu vagy acél szerkezeti elemeinek – vázának – javítása, hiszen tudjuk pontosan, hogy nem kizárólag új alkatrészre való cseréből áll egy javítási munkafolyamat. Viszont a javítás esetében törekszünk arra, hogy ügyfeleink olyan javított munkát kapjanak kézhez, ami szinte a vadonatújjal egyenértékű, illetve minden egyes alkalommal javaslatot teszünk arra – persze, ha van rá igény -, hogyan lehetne valamelyest praktikusabbá tenni azt az adott kialakítást. Természetesen a javítási folyamatot minden esetben egyeztetjük az ügyféllel pontosan azért, ha lenne még bármilyen pici módosítási igény is, azt megpróbáljuk beleépíteni abba, így is elősegítve az ügyfélelégedettséget, praktikusságot. Sok szerkezeti váz, segédalváz javítást végeztünk már, jellemzően ponyvás, platós, billencs, utólagos szigetelés, hőszigetelt felépítményeknél.

 

Egy példa a sok közül:

Az egyik ügyfelünknek volt egy sokat használt Toyota Dyna alvázra szerelt billencsfelépítménye, aminek a segédalváza olyannyira korrodált illetve elhasználódott, hogy már a felépítményrögzítési pontok közül is több nem töltötte be funkcióját. Az ügyfél kérésére és a mi tanácsaink alapján beleépítettünk az alvázba olyan rugalmas rögzítési pontokat is, amik korábban nem voltak, így egy rakott állapotban való közlekedés jóval biztonságosabb hosszú távon, mint ezek nélkül. Az ügyfél nagyon elégedett volt a végeredménnyel.  

Teherautó alváz javítás, átalakítás

 
ajánlatkérés

Vélemények

Blog

Blog

Hűtőkamra gyártás és telepítés

Hűtőkamra gyártás, telepítés, karbantartás, burkolás

 

Jelentős mennyiségű hűtendő termék esetében különösen fontos a megfelelő hőfokra való hűtés – hőfokon tartás. Ehhez igyekszünk mi segítséget nyújtani szaktudásunkkal.

Az élelmiszeripari követelményeknek megfelelően a romlandó áruk hűtése – adott esetben sokkolása, meghatározott, állandó hőmérsékleten való tartása lényeges kihívás. 

2022. május. 12.

tovább

Quad szállítására alkalmas utánfutót keres?

Quad szállításra alkalmas utánfutó gyártás

 

Egyik ügyfelünk keresett meg azzal, hogy kifejezetten quad szállítására alkalmas utánfutót szeretnének, így a gyártási kapacitásunkat ebbe az irányba is alakítottuk. Akár új utánfutóra, akár meglévő átalakítására, javítására van szüksége állunk szolgálatára kecskeméti telephelyünkön.

2022. március. 01.

tovább
Tovább a blogra

Ügyfeleink   -  

Ők már minket választottak