Ajánlatkérés sáv

 
Ajánlatkérés

Kérdése maradt? Ajánlatot kérne?

Árajánlatot kérek

Raktérhűtő alkatrész készlet

 

Fennállásunk óta törekedtünk a gyors és precíz munkavégzésre. Ennek pedig 2 alap feltétele volt, a megfelelő alkatrész ellátottság és a szaktudás.

 

Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarország egyik legnagyobb, hanem a legnagyobb raktérhűtő alkatrészkészletével rendelkezünk, legyen szó akár régebbi, vagy újabb típusokhoz szükséges tartozékokról. 

 

Raktárkészletünkben nem szereplő, speciális, ritkább alkatrészt is szállítástól függően rövid időn belül megpróbáljuk szerezni, majd beépíteni. Széleskörű alkatrész ellátottságunk van szinte az összes, jelentős hűtőgépgyártó termékeiből.

 

Referenciáink között tudhatunk prominens állami, élelmiszeripari és kereskedelmi cégeket. 

 

Mivel az élet változatos munkák elé állít, érdekességként szeretnénk megosztani Önökkel egy extrém esetet. Általában nem minden alkatrészcserét van lehetőségünk a műhelyünkben megoldani, így ez ebben az esetben is így történt. Ki kellett szállnunk helyszínre. Mégpedig az erdő kellős közepére, ahol egy erőgép javítása volt a feladat. Érdekes munkák és helyszínek mindig is előfordulnak, mi pedig nyitottan várjuk a lehetőséget.

 

Minden esetben törekszünk arra, hogy ügyfeleink kérését teljesíteni tudjuk. Kérje munkatársaink segítségét bármilyen alkatrész, vagy tartozék beszerzésében, és beszerelésében, hogy az Ön gépjárművei mihamarabb folytathassák a munkát az utakon.

Új és használt raktérhűtő alkatrészek kereskedelme

 

Vélemények

Rólunk mondták

Blog

Blog

Hűtőkamra gyártás és telepítés

Hűtőkamra gyártás, telepítés, karbantartás, burkolás

 

Jelentős mennyiségű hűtendő termék esetében különösen fontos a megfelelő hőfokra való hűtés – hőfokon tartás. Ehhez igyekszünk mi segítséget nyújtani szaktudásunkkal.

Az élelmiszeripari követelményeknek megfelelően a romlandó áruk hűtése – adott esetben sokkolása, meghatározott, állandó hőmérsékleten való tartása lényeges kihívás. 

2022. május. 12.

tovább

Quad szállítására alkalmas utánfutót keres?

Quad szállításra alkalmas utánfutó gyártás

 

Egyik ügyfelünk keresett meg azzal, hogy kifejezetten quad szállítására alkalmas utánfutót szeretnének, így a gyártási kapacitásunkat ebbe az irányba is alakítottuk. Akár új utánfutóra, akár meglévő átalakítására, javítására van szüksége állunk szolgálatára kecskeméti telephelyünkön.

2022. március. 01.

tovább
Tovább a blogra

Ügyfeleink   -  

Ők már minket választottak