Magyarországon először!

Nem olyan régen műhelyünkből került átadásra egy különleges, új fejlesztésű raktérhűtő, mégpedig egy Carrier gyártmányú Xarios 8 típusú hűtőgép. A Xarios termékcsalád tovább fejlesztett típusa.

Magyarországon először!

Carrier Xarios 8 – jelentős előrelépés a hűtésben

Carrier Transicold vállalat – a világ legrégebbi hűtőgép gyártója – tovább lépett, az amúgy is sikeres Xarios vonalon. A Xarios 8 hűtőegység új dizájnnal és technológiai innovációkkal rendelkezik, mely újítások növelik a hatékonyságot, a hűtési kapacitást, ugyanakkor hozzájárulhatnak a karbantartási költségek csökkentéséhez, csak úgy, mint a zajszint csökkentéséhez.

 

Beépítés után teszteltük is

Videót is készítettünk, ahol jól hallható, hogy a gépjármű alapjárata hangosabb, mint a raktérhűtő működés közben. Tesztünk alatt közel voltunk a hűtőhöz, akkor is túlnyomó részben a ventilátorok hangját lehetett hallani. Ennek alapján is újfent meggyőzött; tényleg csendes a gép.

A Carrier Xarios 8 egy nagy légköbméteres, hőszigetelt felépítménnyel ellátott gépjárműre lett ráépítve. +16 fokról (indítási belső hőmérséklet) -9 fokra hűtötte le kevesebb, mint 1 óra alatt. Micsoda teljesítmény! Főként, hogy ügyfelünk elvárása a raktérben átlagosan 0 fokos hőtartomány lesz. 

 

Kinek ajánljuk? 

A raktérhűtő alkalmas hűtött áru, szárazáru, friss áru szállítására vagy éppen kisebb-nagyobb tételekben történő növények szállítására. 

Ügyfelünk terítős jellegű szállítmányozási munkája közben fogja a Carrier Xarios 8-at bevetni, aminek a célja a rövidtávú utakon, rendszeres ajtónyitások mellett a hőtartás.

 

Újragondolt, átdolgozott design

Eddig is jellemző volt az átgondoltság a formavilágban, de az újragondolt verzió – mondható -, jól jött. Mérnöki szemmel megnézve jóval keskenyebb, mélységében talán picivel nagyobb, mint egy-két versenytársa, így ad összképileg a szemnek is kellemes kivitelt. Maga a design nagyon tetszetős. 

 

Carrier Xarios 8 előnyei a teljesség igénye nélkül:

  • utasfülkéből történő irányítás,
  • alacsony zajszint,
  • hőmérséklet-szabályozás
  • ajtónyitást érzékelő kapcsoló,
  • kiemelkedő hűtési kapacitás,
  • megnövelt légbevezető,
  • optimalizált légáramlás,
  • alacsony üzemeltetési költség.

 

Ön is szívesen élvezné a Carrier Xarios 8 raktérhűtő nyújtotta előnyöket? 

 

 

 

Korábbi blog cikkeink

Hűtőkamra gyártás, telepítés, karbantartás, burkolás

 

Jelentős mennyiségű hűtendő termék esetében különösen fontos a megfelelő hőfokra való hűtés – hőfokon tartás. Ehhez igyekszünk mi segítséget nyújtani szaktudásunkkal.

Az élelmiszeripari követelményeknek megfelelően a romlandó áruk hűtése – adott esetben sokkolása, meghatározott, állandó hőmérsékleten való tartása lényeges kihívás. 

2022. május. 12.

tovább

Nem olyan régen műhelyünkből került átadásra egy különleges, új fejlesztésű raktérhűtő, mégpedig egy Carrier gyártmányú Xarios 8 típusú hűtőgép. A Xarios termékcsalád tovább fejlesztett típusa.

2022. április. 01.

tovább

Quad szállításra alkalmas utánfutó gyártás

 

Egyik ügyfelünk keresett meg azzal, hogy kifejezetten quad szállítására alkalmas utánfutót szeretnének, így a gyártási kapacitásunkat ebbe az irányba is alakítottuk. Akár új utánfutóra, akár meglévő átalakítására, javítására van szüksége állunk szolgálatára kecskeméti telephelyünkön.

2022. március. 01.

tovább

Mai változó világunkban a piac igényeihez való alkalmazkodás elengedhetetlen. Ezért is nyitottunk új partner felé. Így lettünk a Dometic Group magyarországi hivatalos márkaszervize és értékesítési pontja. 

2022. február. 05.

tovább