Ajánlatkérés sáv

 
Ajánlatkérés

Kérdése maradt? Ajánlatot kérne?

Árajánlatot kérek

Alkatrész értékesítésünk az alábbi kategóriákban elérhetőek el:

 

A folyamatosan bővülő raktárkészletünknek köszönhetően azonnal elérhető alkatrész ellátottságunk kiterjedt, azonban raktárkészletünkben nem szereplő alkatrész pótlás rövid időn belül megoldható a gördülékeny munkavégzés érdekében.

 

Örömmel tölt el Bennünket, hogy számos raktérhűtőszerviz cégnek - legyen szó belföldi, vagy külföldi ügyfelekről - is tudunk hathatós segítséget nyújtani ezen szolgáltatásunkkal.

 

Új és használt raktérhűtő alkatrészek kereskedelme

 

Vélemények

Rólunk mondták

Blog

Blog

Hűtőkamra gyártás és telepítés

Hűtőkamra gyártás, telepítés, karbantartás, burkolás

 

Jelentős mennyiségű hűtendő termék esetében különösen fontos a megfelelő hőfokra való hűtés – hőfokon tartás. Ehhez igyekszünk mi segítséget nyújtani szaktudásunkkal.

Az élelmiszeripari követelményeknek megfelelően a romlandó áruk hűtése – adott esetben sokkolása, meghatározott, állandó hőmérsékleten való tartása lényeges kihívás. 

2022. május. 12.

tovább

Quad szállítására alkalmas utánfutót keres?

Quad szállításra alkalmas utánfutó gyártás

 

Egyik ügyfelünk keresett meg azzal, hogy kifejezetten quad szállítására alkalmas utánfutót szeretnének, így a gyártási kapacitásunkat ebbe az irányba is alakítottuk. Akár új utánfutóra, akár meglévő átalakítására, javítására van szüksége állunk szolgálatára kecskeméti telephelyünkön.

2022. március. 01.

tovább
Tovább a blogra

Ügyfeleink   -  

Ők már minket választottak