Ajánlatkérés sáv

 
Ajánlatkérés

Kérdése maradt? Ajánlatot kérne?

Árajánlatot kérek

Az utóbbi években egyre nagyobb igény mutatkozott meglévő és új ügyfeleink részéről, hogy nagyobb összterhelhetőségű gépjárművek esetében is tudjunk nekik hathatósan segíteni elsősorban hőszigetelt felépítmények kivitelezésében (természetesen más célú felépítmények esetében is állunk ügyfeleink rendelkezésére); legyen szó újgyártású felépítményről vagy már meglévő javításáról, karbantartásáról. 

 

7,5 tonna gépjármű - Robi Mobil

 

Nagyobb felépítmény nem feltétlenül jelent nagyobb odafigyelést a kivitelezésben, hiszen minden felépítményünket a legnagyobb odafigyeléssel, megbízható módon igyekszünk kialakítani, de a megnövekedett méretdimenziók mégiscsak más jellegű odafigyelést kívánnak meg. 

 

Prominens ügyfelünk példáját hoztuk el Önöknek – lásd csatolt képek -, ahol 7,4 méteres felépítményhosszal közel 45 m3-es hőszigetelt rakfelületet alakítottunk ki emelőhátfallal és megfelelő, alsó beszerelésű hűtőgéppel ellátva. (Hozzáteszem, hogy egy alsó hűtőgépbeépítés is jelenleg egyedinek nevezhető Magyarországon.)

 

7,5 tonnás gépjárművektől egészen a 26 tonnásokig

 
ajánlatkérés

Vélemények

Rólunk mondták

Blog

Blog

Hűtőkamra gyártás és telepítés

Hűtőkamra gyártás, telepítés, karbantartás, burkolás

 

Jelentős mennyiségű hűtendő termék esetében különösen fontos a megfelelő hőfokra való hűtés – hőfokon tartás. Ehhez igyekszünk mi segítséget nyújtani szaktudásunkkal.

Az élelmiszeripari követelményeknek megfelelően a romlandó áruk hűtése – adott esetben sokkolása, meghatározott, állandó hőmérsékleten való tartása lényeges kihívás. 

2022. május. 12.

tovább

Quad szállítására alkalmas utánfutót keres?

Quad szállításra alkalmas utánfutó gyártás

 

Egyik ügyfelünk keresett meg azzal, hogy kifejezetten quad szállítására alkalmas utánfutót szeretnének, így a gyártási kapacitásunkat ebbe az irányba is alakítottuk. Akár új utánfutóra, akár meglévő átalakítására, javítására van szüksége állunk szolgálatára kecskeméti telephelyünkön.

2022. március. 01.

tovább
Tovább a blogra

Ügyfeleink   -  

Ők már minket választottak