Ajánlatkérés sáv

 
Ajánlatkérés

Kérdése maradt? Ajánlatot kérne?

Árajánlatot kérek

Gyakran felmerül az ügyfeleknél az igény, hogy a gépjármű vezetőfülkéjébe utólag építsünk be klimatizálást, alakítsuk ki a fülkehűtő rendszert, hogy a melegebb időszakokban elviselhetőbb legyen a zárt térben lévő tartózkodás. A csendes működés és hatékony hűtőrendszer, hatásos és kényelmes megoldást nyújt minden körülmény között.

Gépek, amelyek esetében eddig lehetőségünk volt fülkehűtők beépítésére:

  • teherautók többféle méretben
  • buszok többféle méretben
  • traktor
  • homlokrakodó

 

Legyen szó utángyártott, vagy gyári klímarendszerről, megtesszük a tőlünk telhetőt, hogy ügyfelünk elégedett legyen a beépített fülkehűtéssel.

 

Vélemények

Rólunk mondták

Blog

Blog

Hűtőkamra gyártás és telepítés

Hűtőkamra gyártás, telepítés, karbantartás, burkolás

 

Jelentős mennyiségű hűtendő termék esetében különösen fontos a megfelelő hőfokra való hűtés – hőfokon tartás. Ehhez igyekszünk mi segítséget nyújtani szaktudásunkkal.

Az élelmiszeripari követelményeknek megfelelően a romlandó áruk hűtése – adott esetben sokkolása, meghatározott, állandó hőmérsékleten való tartása lényeges kihívás. 

2022. május. 12.

tovább

Quad szállítására alkalmas utánfutót keres?

Quad szállításra alkalmas utánfutó gyártás

 

Egyik ügyfelünk keresett meg azzal, hogy kifejezetten quad szállítására alkalmas utánfutót szeretnének, így a gyártási kapacitásunkat ebbe az irányba is alakítottuk. Akár új utánfutóra, akár meglévő átalakítására, javítására van szüksége állunk szolgálatára kecskeméti telephelyünkön.

2022. március. 01.

tovább
Tovább a blogra

Ügyfeleink   -  

Ők már minket választottak