Ajánlatkérés sáv

 
Ajánlatkérés

Kérdése maradt? Ajánlatot kérne?

Árajánlatot kérek

Mindennapi kihívásunk a változó piaci igények teljeskörű kiszolgálása a legkiválóbb színvonalon nem csupán Kecskeméten és környékén, hanem az egész országban. Ehhez a vállalkozások által megálmodott, egyedi elképzelések még szélesebbé tették termék palettánkat.

Speciális felépítmények - Robi Mobil

Speciális felépítmények kreatív kihívásai

A speciális felépítmények elkészítése nagyfokú kreativitást igényel, összehangolva a már megszokott minőségi műszaki tartalommal és precíz kivitelezési folyamattal. Az elképzelés alapján megszületett konkrét terv, segít Önnek abban, hogy pontosan azt kapja, amit korábban megálmodott.

 

Egyedi elképzelések

Kibővült kapcsolatrendszerünknek és több évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően nyitottak vagyunk bármilyen felépítmény elképzelés megvalósítására, legyen szó akár mobil iroda, mobil mérőautó, stb. kialakításáról.

 

Amire büszkék vagyunk

2018 év elején elnyertük azt a megbízást, ami alapján volt szerencsénk egy Mobil Kormányablak kisbusz komplett kialakítására.

 

Kérjen árajánlatot!

 

Nézze meg kerekesszékes kialakításunkat! >> http://www.robimobil.hu/specialis-felepitmenykialakitas-kerekesszekes-utasok-szallitasara

Speciális kialakítás

 

Vélemények

Rólunk mondták

Blog

Blog

Hűtőkamra gyártás és telepítés

Hűtőkamra gyártás, telepítés, karbantartás, burkolás

 

Jelentős mennyiségű hűtendő termék esetében különösen fontos a megfelelő hőfokra való hűtés – hőfokon tartás. Ehhez igyekszünk mi segítséget nyújtani szaktudásunkkal.

Az élelmiszeripari követelményeknek megfelelően a romlandó áruk hűtése – adott esetben sokkolása, meghatározott, állandó hőmérsékleten való tartása lényeges kihívás. 

2022. május. 12.

tovább

Quad szállítására alkalmas utánfutót keres?

Quad szállításra alkalmas utánfutó gyártás

 

Egyik ügyfelünk keresett meg azzal, hogy kifejezetten quad szállítására alkalmas utánfutót szeretnének, így a gyártási kapacitásunkat ebbe az irányba is alakítottuk. Akár új utánfutóra, akár meglévő átalakítására, javítására van szüksége állunk szolgálatára kecskeméti telephelyünkön.

2022. március. 01.

tovább
Tovább a blogra

Ügyfeleink   -  

Ők már minket választottak