Bär emelőhátfal forgalmazás, beépítés és javítás

2019-ben adódott a lehetőség, hogy a Bär Cargolift emelőhátfal gyártó cég magyarországi értékesítési- és szerviz pontjává válhattunk. A megfelelő oktatás elvégzése után megkaptuk a hivatalos jogosultságot.

Bär emelőhátfal forgalmazás, beépítés és javítás

Amennyiben Önnek Bär emelőhátfala és ehhez bármilyen alkatrész-, vagy éppen javítási igénye adódik, keresse a Robi Mobil Hungária Kft-t bizalommal.

 

A Bär  – hasonlóan, mint konkurenciái, a Dholladia, vagy az Anteo emelőhátfal gyártó cégek, a gépjárművek széles spektrumára gyárt emelőhátfalakat, legyen az zárt rakterű furgon, vagy ennél nagyobb kialakítású jármű alváz.

 

Bär Cargolift emelőhátfallal kapcsolatban keresse ügyintézőnket!

Korábbi blog cikkeink

Hűtőkamra gyártás, telepítés, karbantartás, burkolás

 

Jelentős mennyiségű hűtendő termék esetében különösen fontos a megfelelő hőfokra való hűtés – hőfokon tartás. Ehhez igyekszünk mi segítséget nyújtani szaktudásunkkal.

Az élelmiszeripari követelményeknek megfelelően a romlandó áruk hűtése – adott esetben sokkolása, meghatározott, állandó hőmérsékleten való tartása lényeges kihívás. 

2022. május. 12.

tovább

Nem olyan régen műhelyünkből került átadásra egy különleges, új fejlesztésű raktérhűtő, mégpedig egy Carrier gyártmányú Xarios 8 típusú hűtőgép. A Xarios termékcsalád tovább fejlesztett típusa.

2022. április. 01.

tovább

Quad szállításra alkalmas utánfutó gyártás

 

Egyik ügyfelünk keresett meg azzal, hogy kifejezetten quad szállítására alkalmas utánfutót szeretnének, így a gyártási kapacitásunkat ebbe az irányba is alakítottuk. Akár új utánfutóra, akár meglévő átalakítására, javítására van szüksége állunk szolgálatára kecskeméti telephelyünkön.

2022. március. 01.

tovább

Mai változó világunkban a piac igényeihez való alkalmazkodás elengedhetetlen. Ezért is nyitottunk új partner felé. Így lettünk a Dometic Group magyarországi hivatalos márkaszervize és értékesítési pontja. 

2022. február. 05.

tovább