Ajánlatkérés sáv

 
Ajánlatkérés

Kérdése maradt? Ajánlatot kérne?

Árajánlatot kérek

A Hűtősdoboz egy olyan hűtött tér megoldás, amely nem igényel olyan fokú raktér átalakítást, mint például egy furgon utólagos hőszigetelésének kialakítása, ezáltal nagyobb fokú felhasználói variálhatóságot is biztosít.

 

A doboz könnyen behelyezhető, vagy kivehető a gépjármű rakteréből a fuvarozási elvárásnak megfelelően.

Hűtődoboz - Robi Mobil

 

 

A hűtősdoboz jellemzői

 

  • A doboz borítása időjárásálló (hűtőgéppel ellátott doboz esetén, a hűtőgép időjárás elleni védettsége kötelezően megoldandó).
  • Egyik legnagyobb előnye, hogy jelentős költségmegtakarítás érhető el, mivel a gépjárműnek nincs átalakítási költsége, ami adott esetben több százezer forintra is tehető.
  • + 5°C-os hőtárolásra kitűnően alkalmas.
  • Sok egyéb kiegészítővel ellátható (pl: bokalemez borítás, rakományrögzítés, elválasztó fal, többféle padlózat (műgyanta, vagy cseppmintás alumínium lemezborítás).
  • Egyéni ajtókialakítás lehetséges<./li>
  • Alacsony áramfelvétel.

Hűtősdobozok

 

Vélemények

Rólunk mondták

Blog

Blog

Hűtőkamra gyártás és telepítés

Hűtőkamra gyártás, telepítés, karbantartás, burkolás

 

Jelentős mennyiségű hűtendő termék esetében különösen fontos a megfelelő hőfokra való hűtés – hőfokon tartás. Ehhez igyekszünk mi segítséget nyújtani szaktudásunkkal.

Az élelmiszeripari követelményeknek megfelelően a romlandó áruk hűtése – adott esetben sokkolása, meghatározott, állandó hőmérsékleten való tartása lényeges kihívás. 

2022. május. 12.

tovább

Quad szállítására alkalmas utánfutót keres?

Quad szállításra alkalmas utánfutó gyártás

 

Egyik ügyfelünk keresett meg azzal, hogy kifejezetten quad szállítására alkalmas utánfutót szeretnének, így a gyártási kapacitásunkat ebbe az irányba is alakítottuk. Akár új utánfutóra, akár meglévő átalakítására, javítására van szüksége állunk szolgálatára kecskeméti telephelyünkön.

2022. március. 01.

tovább
Tovább a blogra

Ügyfeleink   -  

Ők már minket választottak