Ajánlatkérés

Kérdése maradt? Ajánlatot kérne?
Ne habozzon!

Árajánlatot kérek
menü

Hűtőkamra gyártás, telepítés, karbantartás, burkolás

 

Jelentős mennyiségű hűtendő termék esetében különösen fontos a megfelelő hőfokra való hűtés – hőfokon tartás. Ehhez igyekszünk mi segítséget nyújtani szaktudásunkkal.

Az élelmiszeripari követelményeknek megfelelően a romlandó áruk hűtése – adott esetben sokkolása, meghatározott, állandó hőmérsékleten való tartása lényeges kihívás. 

2022. május. 12.

tovább

Nem olyan régen műhelyünkből került átadásra egy különleges, új fejlesztésű raktérhűtő, mégpedig egy Carrier gyártmányú Xarios 8 típusú hűtőgép. A Xarios termékcsalád tovább fejlesztett típusa.

2022. április. 01.

tovább

Quad szállításra alkalmas utánfutó gyártás

 

Egyik ügyfelünk keresett meg azzal, hogy kifejezetten quad szállítására alkalmas utánfutót szeretnének, így a gyártási kapacitásunkat ebbe az irányba is alakítottuk. Akár új utánfutóra, akár meglévő átalakítására, javítására van szüksége állunk szolgálatára kecskeméti telephelyünkön.

2022. március. 01.

tovább

Mai változó világunkban a piac igényeihez való alkalmazkodás elengedhetetlen. Ezért is nyitottunk új partner felé. Így lettünk a Dometic Group magyarországi hivatalos márkaszervize és értékesítési pontja. 

2022. február. 05.

tovább

Hűtőegységek szivárgásvizsgálati kötelezettségét előírás szabályozza, így engedje meg, hogy emlékeztessük a kötelező felülvizsgálatra. Szivárgásvizsgálatot csak az arra jogosult és szakképzett műhely végezhet a megfelelő műszerekkel, eszközökkel.

2021. február. 16.

tovább

A sikersztorijaink mindig valami különlegességet tartalmaznak. Pont így van ez most is.

2021. február. 01.

tovább

Egy őszi reggelen egyszer csak megáll egy 40 tonnás hűtős felépítménnyel ellátott kamion kicsivel előttem és látom, hogy a sofőrje rendkívül tanácstalan.

2020. november. 01.

tovább

A minap volt lehetőségünk beszélgetni egy régi ügyféllel, aki közel 20 éve Dél-Magyarország számos cukrászati és sütőipari vállalkozásait látja el alapanyaggal. 

2020. szeptember. 01.

tovább

Fennállásunk óta törekedtünk a gyors és precíz munkavégzésre. Ennek pedig 2 alap feltétele volt, a megfelelő alkatrész ellátottság és a szaktudás.

 

Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarország egyik legnagyobb, hanem a legnagyobb raktérhűtő alkatrészkészletével rendelkezünk, legyen szó akár régebbi, vagy újabb típusokhoz szükséges tartozékokról. 

2020. június. 01.

tovább

Akikre most - ebben a nehéz gazdasági és életviteli helyzetben - kifejezetten nagy feladat hárul, hogy ellássátok az országot, elismerésünk és köszönetünk jeléül kitaláltunk valamit.

2020. május. 11.

tovább

Szállítmányozási szokásokhoz igazodva, igényeket figyelembe véve törekszünk arra, hogy ügyfeleink a legoptimálisabban pakolható és nagy rakodósúllyal terhelhető autót kapják.

2020. április. 14.

tovább

Viszonylag jó helyzetben vagyunk, hiszen a nagy műhelyeink tágas teret biztosítanak. Kollégáinknak lehetősége van a kellő távolság megtartására munkavégzés közben, ettől függetlenül az egészségünk megőrzése érdekében maszkot használunk.

2020. április. 08.

tovább

Nincs olyan felület, ami napjainkban ne a járvány és annak következményeiről szólna. Mindenkit érzékenyen érintenek ezek a napok, így minket is. Ebből kifolyólag még komolyabban vesszük a háttérszolgálatot.

 

2020. április. 01.

tovább

Az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy a Lamberet felépítménygyártó magyarországi képviselője felkért partneri együttműködésre így 2019-ben hivatalos szerviz- és értékesítési pontja lettünk a francia cégnek.

2020. február. 01.

tovább

Amennyiben Önnek, nem Lamberet, hanem más gyártmányú felépítményre van szüksége, úgy ezen a területen is megoldást tudunk nyújtani, hiszen jó ideje gyümölcsöző üzleti kapcsolatot ápolunk a lengyel Aluvan - PolyVan céggel, melynek termékforgalmazói- és szerviz pontja a Robi Mobil Hungária Kft.

2019. december. 01.

tovább

Mikor máskor?

 

Beköszöntött a nyár, vele együtt a csodálatos napsütés csakúgy, mint a hirtelen jött kánikula. Mikor máskor romlana el egy hűtőrendszer, ha nem a legnagyobb meleg kellős közepén! Tulajdonosának legnagyobb bosszúságára.

2019. július. 21.

tovább

A tavasszal megérkezett a jó idő, a gépjárműben pedig egyre inkább érezhető a klíma szükségessége. Számtalan órát autózva a gyorsan felforrósodott betonon, bizony csalódással tapasztalhatjuk, hogy az elmúlt év megtette a magáét.

2019. április. 18.

tovább

A GOVI vezető szerepet tölt be a hűtőberendezések gyártásában, egész Európában.

 

A design és a legmodernebb technológia ötvözésével megoldások teljes skáláját kínálja a különböző szektorok igényeihez alkalmazkodva.

2019. március. 19.

tovább

Örömmel tudatjuk kedves régi és új partnereinkkel, hogy 2018-tól eddigi Carrier, Thermo King, Webasto, Zanotti szakszerviz szolgáltatásunk mellett új partnerrel kezdtük meg az együttműködést.

2018. február. 20.

tovább

Mint ahogy azt korábban is olvashatták honlapunkon, célunk, hogy ügyfeleink minél szélesebb körű igényeinek eleget tegyünk. Kihívásnak tekintünk minden egyedi megrendelést, ahogy ezt is!

2018. február. 20.

tovább