Ajánlatkérés sáv

 
Ajánlatkérés

Kérdése maradt? Ajánlatot kérne?

Árajánlatot kérek

Talán ez az a terület a felépítmény átalakítás és javítás, ahol leginkább kiélhetjük kreativitásunkat. Ez szintúgy igaz az ügyfelekre is, hiszen ebben az esetben el lehet térni a „standard”-ektől.

 

Bárhogy is történjen, minden esetben már az átalakítási elképzelés egyeztetésének pillanatától kezdve folyamatosan figyelembe kell venni a Nemzeti Közlekedés Hatóság által a közúti közlekedés részvételéhez elengedhetetlen szabályokat. Ezek szabályok engedte kereteken belül lehetséges egy átalakítás kivitelezése is.

Felépítmény átalakítások, javítások - Robi Mobil

 

Több évtizedes szolgáltatáspalettánk teljeskörűségéből is adódó tapasztalatunk alapján az Ön elvárásait, gépjárművének adottságait figyelembe véve igyekszünk a legköltséghatékonyabb, ugyanakkor minőségi műszaki tartalommal rendelkező tervet elkészíteni, majd kivitelezni, hiszen a minőség és megbízhatóság a legfontosabb mottónk.

Opciók bőséges tárháza

Felépítmény átalakítás példák a teljesség igénye nélkül:

 

  • utólagos ajtókialakítások
  • bútorzat kiépítése
  • mobil irodai kialakítások
  • felépítmény magasságának csökkentése
  • ajtószárnyak átalakítása
  • padlózat átalakítása
  • komplett oldalfal csere
  • hűtőgép utólagos besüllyesztése kamion pótkocsi felépítményébe

 

Felépítmény átalakítások, javítások

 

Vélemények

Rólunk mondták

Blog

Blog

Hűtőkamra gyártás és telepítés

Hűtőkamra gyártás, telepítés, karbantartás, burkolás

 

Jelentős mennyiségű hűtendő termék esetében különösen fontos a megfelelő hőfokra való hűtés – hőfokon tartás. Ehhez igyekszünk mi segítséget nyújtani szaktudásunkkal.

Az élelmiszeripari követelményeknek megfelelően a romlandó áruk hűtése – adott esetben sokkolása, meghatározott, állandó hőmérsékleten való tartása lényeges kihívás. 

2022. május. 12.

tovább

Quad szállítására alkalmas utánfutót keres?

Quad szállításra alkalmas utánfutó gyártás

 

Egyik ügyfelünk keresett meg azzal, hogy kifejezetten quad szállítására alkalmas utánfutót szeretnének, így a gyártási kapacitásunkat ebbe az irányba is alakítottuk. Akár új utánfutóra, akár meglévő átalakítására, javítására van szüksége állunk szolgálatára kecskeméti telephelyünkön.

2022. március. 01.

tovább
Tovább a blogra

Ügyfeleink   -  

Ők már minket választottak