Ajánlatkérés sáv

 
Ajánlatkérés

Kérdése maradt? Ajánlatot kérne?

Árajánlatot kérek

Raktérhűtő

 

Egyes raktérhűtők kizárólag a gépjármű motorjáról működtethetőek, ami azt jelenti, hogy a hűtő kizárólag csak akkor dolgozik, amikor az autó motorja jár. Ezen túlmenően ugyanakkor beszélhetünk hálózati üzemeltetésről is, tehát a hűtőgépek típustól függően 230V, illetve 400V-ról is használhatóak. Utólagos hőszigetelés esetében a kisebb hűtőgépek a gyakoribbak, melyek átlagosan a 230V-ról működnek. A raktérhűtő árakat méretük, működtetési módjuk, teljesítményük, típusuk jelentősen befolyásolják.

 

 

A gépjárművön kívül van egy áramfelvételi pont, így nem szükséges a járó motor, csupán egy hálózati csatlakozást kell biztosítani a hűtő működéséhez. Tökéletes megoldás ez akkor, ha a fuvarozó az autót a telephelyén tárolja megpakolva áruval, készen akár másnapi terítésre. 

 

 

Létezik több olyan hűtőtípus, ami kisebb raktérhez használható (pl.: 4 m³).

Raktérhűtők

 

Példaként említhető egy olyan raktérhűtő típus, ahol mind az elpárologtató rész, mind a külső egység egybe van építve, így ezt az egységet a raktéren belül egybe felhelyezni az autó a tetejére. Kívülről csupán egy kb. 6 cm-es borító látszik a hűtőből. Kisebb vállalkozásoknak pl. cukrászatoknak ez egy tökéletes megoldás. Ugyanakkor a raktérhűtő beszerelés történt már olyan ügyfélnek, aki parkolóházba állt le az autójával. A parkolóházban az ajtónyílási magasság 2050 mm volt. Tehát méretéből kifolyólag más hűtő szóba sem jöhetett. Ráépítés után az autó összmagassága 1940 mm lett. Tehát benne voltunk ebben a megadott maximális magasságban, az ügyfél igényeinek megfelelő hűtő teljesítménnyel.

 

Másik típus, ami a jármű motorjáról működtethető, de hűtési teljesítménye szintúgy figyelemre méltó.

 

A tervezésen és beszerelésen túl a Robi Mobil raktérhűtő javítással, szervizzel is áll szolgálatukra.

 

Büszkén mondhatjuk el magunkról, hogy a világ legnagyobb raktérhűtő gyártójának és egyben feltalálójának, a Carrier Transicold cégnek a magyarországi forgalmazója és szervizpontja vagyunk.

Non stop teherautó raktérhűtő szerviz – 0-24 rendelkezésre állás 

 

Váratlan helyzetekre megoldást nyújtva már régóta végzünk non stop szerviz lehetőséget, 24 órás rendelkezésre állást. Mivel a teherautók állandóan úton vannak, a meghibásodások is gyakran menet közben történnek.

 

 

 0 - 24 SZERVIZ
Non stop teherautó raktérhűtő szerviz – 0-24 rendelkezésre állás

 

Carrier Xarios 8 Magyarországon először

 

Nem olyan régen műhelyünkből került átadásra egy különleges, új fejlesztésű raktérhűtő, mégpedig egy Carrier gyártmányú Xarios 8 típusú hűtőgép. A Xarios termékcsalád tovább fejlesztett típusa.

 

 

 bővebben
Carrier Xarios 8 Magyarországon először

 

Vélemények

Rólunk mondták

Blog

Blog

Hűtőkamra gyártás és telepítés

Hűtőkamra gyártás, telepítés, karbantartás, burkolás

 

Jelentős mennyiségű hűtendő termék esetében különösen fontos a megfelelő hőfokra való hűtés – hőfokon tartás. Ehhez igyekszünk mi segítséget nyújtani szaktudásunkkal.

Az élelmiszeripari követelményeknek megfelelően a romlandó áruk hűtése – adott esetben sokkolása, meghatározott, állandó hőmérsékleten való tartása lényeges kihívás. 

2022. május. 12.

tovább

Quad szállítására alkalmas utánfutót keres?

Quad szállításra alkalmas utánfutó gyártás

 

Egyik ügyfelünk keresett meg azzal, hogy kifejezetten quad szállítására alkalmas utánfutót szeretnének, így a gyártási kapacitásunkat ebbe az irányba is alakítottuk. Akár új utánfutóra, akár meglévő átalakítására, javítására van szüksége állunk szolgálatára kecskeméti telephelyünkön.

2022. március. 01.

tovább
Tovább a blogra

Ügyfeleink   -  

Ők már minket választottak