Ajánlatkérés sáv

 
Ajánlatkérés

Kérdése maradt? Ajánlatot kérne?

Árajánlatot kérek
  • A romlandó áruk közúti szállításáról szóló 1970-es genfi egyezmény – ATP alkalmassági vizsga követelmény 1988-tól Magyarországon is életbe lépett.
  • Az egyezmény értelmében csak érvényes ATP bizonyítvánnyal rendelkező gépjárművek szállíthatnak hűtést igénylő élelmiszereket Európa közútjain. Az erre a célra kialakított, hőszigetelt felépítményű gépjárművekkel lehet a fuvarozást végezni, amelyeket az első üzembehelyezéskor, illetve ennek lejártát követően, háromévente kötelező megújíttatni.

 

ATP bizonyítvány

  • Első forgalomba helyezés esetén a bizonyítvány érvényességi ideje 6 év.
  • Egy ismételten kibocsátott engedély 3 évig érvényes.
  • Ezen vizsgálatok engedélyezésével kapcsolatban a TÜV SÜD GmbH-val dolgozunk együtt.
  • A fuvarozásra alkalmas gépjárművek ATP megújító vizsgálatát a Robi Mobil Hungária Kft. már sokadik éve végzi. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt képviselhetjük az országban.
  • A témával kapcsolatban hasznos információk: https://www.tuev-sued.de/uploads/images/1139221651472619300056/ATP-Info.pdf
 

Vélemények

Rólunk mondták

Blog

Blog

Hűtőkamra gyártás és telepítés

Hűtőkamra gyártás, telepítés, karbantartás, burkolás

 

Jelentős mennyiségű hűtendő termék esetében különösen fontos a megfelelő hőfokra való hűtés – hőfokon tartás. Ehhez igyekszünk mi segítséget nyújtani szaktudásunkkal.

Az élelmiszeripari követelményeknek megfelelően a romlandó áruk hűtése – adott esetben sokkolása, meghatározott, állandó hőmérsékleten való tartása lényeges kihívás. 

2022. május. 12.

tovább

Quad szállítására alkalmas utánfutót keres?

Quad szállításra alkalmas utánfutó gyártás

 

Egyik ügyfelünk keresett meg azzal, hogy kifejezetten quad szállítására alkalmas utánfutót szeretnének, így a gyártási kapacitásunkat ebbe az irányba is alakítottuk. Akár új utánfutóra, akár meglévő átalakítására, javítására van szüksége állunk szolgálatára kecskeméti telephelyünkön.

2022. március. 01.

tovább
Tovább a blogra

Ügyfeleink   -  

Ők már minket választottak