Ajánlatkérés sáv

 
Ajánlatkérés

Kérdése maradt? Ajánlatot kérne?

Árajánlatot kérek

Rólunk

A Robi Mobil Hungária rövid története

Büszkék vagyunk arra, hogy cégünk története a rendszerváltás kezdetéig nyúlik vissza, amikor is - 1990-től - GMK jogi formában megalakult családi vállalkozásként. 2000-től azonban, mint Közkereseti Társaság vagyunk jelen az üzleti életben.

 

A kezdet kezdetén kerti kisgépek, motorkerékpárok, személyautók javításával foglalkoztunk, majd később az ipari számítástechnika és hűtéstechnikai rendszerek kiépítése, javítása is megjelent cégünk szolgáltatási palettáján.

 

Fontos számunkra, hogy mindez idő alatt meg tudtuk őrizni értékeinket; azt a fajta alázatosságot a munka iránt, szépérzéket, precizitást és emberiességet, ami a különböző megbízások, feladatok teljesítéséhez elengedhetetlen volt. Talán ezen tulajdonságoknak is köszönhető, hogy nagyon régi, már-már baráti, üzleti kapcsolataink alakultak ki, amiket a mai napig őrzünk és ápolunk.

 

Megbízhatóság

Mindezeken túlmenően a megbízhatóság volt a Robi Mobil Hungária Kft. legfőbb jellemvonása, ami alapján mind a mai napig beazonosítanak az ügyfelek.

 

Bővülő szolgáltatás paletta

A fenti történések vezettek el a közel 20 évvel ezelőtti döntésig, hogy belevágunk a raktérhűtők szervizelésének világába. Majd mindez kibővült a gépjármű felépítmények gyártásával, karbantartásával, legyen szó aluminium dobozos, nyitott platós, szigetelt, vagy szigeteletlen felépítményekről, hűtős dobozokról, utólagos hőszigetelésekről. Nem utolsó sorban említve a speciális felépítményeket.

 

Az azóta eltelt időben töretlenül azon dolgozunk, hogy szervizszolgáltatásunk minél teljesebb legyen -- ATP megújító vizsgálatok, szivárgásvizsgálatok, állófűtések, emelőhátfalak szervize, értékesítése dokumentációk intézése-, továbbá a megbízók minél szélesebb körét tudjuk kiszolgálni, a már korábban bizonyított és ügyfelek által elismert elvek mentén.

 

Jelenünk

Ma már elmondhatjuk magunkról, hogy közel több évtizedes múlttal rendelkező, Carrier márkaszervizként működünk a magyar Alföld szívében. Örömünkre szolgál, hogy időközben elnyertük a Thermo King, később a Zanotti és Webasto, Schmitz Cargobull termékek márkaszerviz képviseletét is.

 

Emellett az azóta eltelt időben a világhírű Lamberet felépítmények hivatalos szerviz- és értékesítési pontjaként is működhetünk.

 

Célkitűzésünk

Mint minden vállalkozás, mi is számos változáson mentünk keresztül a piaci igényekhez igazodva. Erre vonatkozóan a lentebbi állitás fokozottan igaznak tekintendő;

 

„Egy dolog van az életben, ami állandó és az a változás.”

 

Ez a frappáns megfogalmazás magunkra vetítve annyit jelent, hogy folyamatosan fejlesztjük önmagunkat, cégstruktúránkat, folyamatainkat, ügyfélkapcsolatainkat, hogy megfelelő szervizpartnerei lehessünk a meglévő és leendő ügyfeleinknek, azok minél szélesebb körű igényeit a lehető legmagasabb szinten kiszolgálva.

 

Büszkék vagyunk rá, hogy 2017-ben csakúgy, mint 2018-ban és 2019-ben is sikerült elnyernünk az elismerést.

 

Köszönjük!

 

 

Megbízható cég - 2016
Fogyasztói vélemény - 2017
Fogyasztói vélemény 2018 - Robimobil
Tisztességes vállalkozás - 2019 - Robi Mobil Kft.