AluVan felépítmények

Amennyiben Önnek, nem Lamberet, hanem más gyártmányú felépítményre van szüksége, úgy ezen a területen is megoldást tudunk nyújtani, hiszen jó ideje gyümölcsöző üzleti kapcsolatot ápolunk a lengyel Aluvan - PolyVan céggel, melynek termékforgalmazói- és szerviz pontja a Robi Mobil Hungária Kft.

AluVan felépítmények

Az Aluvan rendkívül magas minőségű felépítményeket gyárt, mint a 3,5 tonnás, mint az ennél nagyobb járműkategóriákban az alábbi kivitelben:

  • alumínium dobozos
  • enyhén szigetelt
  • erősen szigetelt
  • ponyvás.

 

Nem ritka a 30 éves – még mindig aktívan közúton futó – felépítményük, ami az állagát tekintve még mindig jó minőségnek örvend.

 

Aluvan felépítménnyel kapcsolatban keresse értékesítőnket!

Korábbi blog cikkeink

Hűtőkamra gyártás, telepítés, karbantartás, burkolás

 

Jelentős mennyiségű hűtendő termék esetében különösen fontos a megfelelő hőfokra való hűtés – hőfokon tartás. Ehhez igyekszünk mi segítséget nyújtani szaktudásunkkal.

Az élelmiszeripari követelményeknek megfelelően a romlandó áruk hűtése – adott esetben sokkolása, meghatározott, állandó hőmérsékleten való tartása lényeges kihívás. 

2022. május. 12.

tovább

Nem olyan régen műhelyünkből került átadásra egy különleges, új fejlesztésű raktérhűtő, mégpedig egy Carrier gyártmányú Xarios 8 típusú hűtőgép. A Xarios termékcsalád tovább fejlesztett típusa.

2022. április. 01.

tovább

Quad szállításra alkalmas utánfutó gyártás

 

Egyik ügyfelünk keresett meg azzal, hogy kifejezetten quad szállítására alkalmas utánfutót szeretnének, így a gyártási kapacitásunkat ebbe az irányba is alakítottuk. Akár új utánfutóra, akár meglévő átalakítására, javítására van szüksége állunk szolgálatára kecskeméti telephelyünkön.

2022. március. 01.

tovább

Mai változó világunkban a piac igényeihez való alkalmazkodás elengedhetetlen. Ezért is nyitottunk új partner felé. Így lettünk a Dometic Group magyarországi hivatalos márkaszervize és értékesítési pontja. 

2022. február. 05.

tovább