Ajánlatkérés sáv

 
Ajánlatkérés

Kérdése maradt? Ajánlatot kérne?

Árajánlatot kérek

Megfelelő felépítmény a megfelelő gépjárműre

 

Az elmúlt 30 év megtanított bennünket arra, hogy fokozott figyelemmel kövessük a változást, ezzel együtt a megbízóink igényeit, elvárásait, szállítási szokásait. Ugyanakkor rendíthetetlenül ragaszkodunk a minőséghez, a tartós, időtálló végeredményhez.

 

Korábban a hűtéstechnika területén, majd a felépítmények gyártása, karbantartása területén is változtak az ügyfelek elvárásai. Egyre nagyobb mértékben megmutatkozott az, hogy még ha apróságokban is, de egyedi kialakítást is szeretnének. Ezen elv mentén, egyre inkább kialakultak az ügyfélre szabott, egyedi felépítmények, holott a standardizált felépítmény kialakításoknak, avagy a használt felépítményeknek is megvan a maga szerepe. Manapság az emelőhátfalak, állófűtések által uralt piaci részen is hasonló tendencia figyelhető meg. Ami viszont állandó alapelvárás, az a felépítmények javítása megfelelő minőségben.

Utólagosan hőszigetelt furgonok gyártása, karbantartása

 

Ön már lehet elképzelte a legideálisabb gépjárműtípust márka, fogyasztás, strapabírás tekintetében; szerencsére a mai piac bőséges választási lehetőséget kínál. Legyen standard kialakítás, érkezzen külföldről, legyen hazai, legyen a közelemben gyártott, legyen máshol, ne kelljen rá sokat várni…. mind-mind jogosan felmerülő kérdések.

 

De az egyedi igények már más megoldást, hozzáállást követelnek meg.

 

Teljesen más felépítmény kialakítás az ideális, akár 2 hasonló élelmiszer-, építő-, vagy akár vendéglátóipari cég számára. Így nem csoda, hogy a mai vállalkozások nem szeretnének kompromisszumot kötni. És nem is kell!

 

 

Felépítmények javítása a Robi Mobilnál

 

Ügyfeleink igényeit figyelembe véve jutottunk arra az elhatározásra, hogy segítünk nekik nem csak a raktérhűtők esetében, hanem a gépjárművükön lévő felépítményeikkel kapcsolatban is. Így indult el a felépítmények javítása legyen az szigetelt, vagy szigeteletlen kialakítás. Forduljon hozzánk bizalommal amennyiben sérült, megrongálódott felépítménye felújításra szorul! Legyen szó ajtókeret, ajtószárny, padlózat, homlokfal, oldalfal vagy tető rendbehozataláról.

 

 

Felépítmények gyártása

 

Az indulás óta eltelt években folyamatosan igyekszünk partnereink igényeihez alkalmazkodni, így a felépítmények gyártása is sorra került. Tapasztalataink alapján kiemelt szerepet kap a minőségi kialakítás.

 

Milyen az ideális felépítmény?

  • egyedi igények figyelembe vételével kialakított
  • részleteiben minőségi
  • hosszú távon használható
  • megfelel a hatályos törvényi és jogszabályi kötelezettségeknek

 

Bármilyen felépítmény kivitelezhető?

 

Nyilvánvalóan törekszünk az Ön elképzelésének leginkább megfelelő kivitelezésre, ugyanakkor jármű műszaki paraméterei és a szabályozási rendszerek bizonyos határokat szabnak. Ezért célszerű akár egy gépjármű beszerzése előtt feltérképezni a lehetőségeket, milyen alvázra, milyen felépítmény ültethető.

 

 

Miért mi?

 

Mert figyelünk az Ön igényeire és törekszünk azt a lehető legmegfelelőbb módon kiszolgálni.

Mert barátságos hangnemet kap.

Mert az áraink nem a földtől elrugaszkodottak.

Nézzen szét az alábbi felépítmény típusaink között!
 
Platós, ponyvás platós
 
 
Alumínium dobozos
 
 
Utólagosan hőszigetelt furgonok, szigetelt felépítmények
 
 
Raktér burkolások, szigeteletlen felépítmények
 
 
Speciális kialakítás
 
 
Kerekesszékes kialakítás
 
 
Felépítmény átalakítások, javítások
 
 
Hűtősdobozok
 
 
Lakókocsik
 
 
Halottszállító autó
 
 
7,5t vagy annál nagyobb nehéz gépjármű felépítmények javítása, átalakítása
 
Az általunk kivitelezett felépítmények belföldi és nemzetközi árufuvarozásban is megbízhatóan megállják a helyüket.

Vélemények

Rólunk mondták

Blog

Blog

Hűtőkamra gyártás és telepítés

Hűtőkamra gyártás, telepítés, karbantartás, burkolás

 

Jelentős mennyiségű hűtendő termék esetében különösen fontos a megfelelő hőfokra való hűtés – hőfokon tartás. Ehhez igyekszünk mi segítséget nyújtani szaktudásunkkal.

Az élelmiszeripari követelményeknek megfelelően a romlandó áruk hűtése – adott esetben sokkolása, meghatározott, állandó hőmérsékleten való tartása lényeges kihívás. 

2022. május. 12.

tovább

Quad szállítására alkalmas utánfutót keres?

Quad szállításra alkalmas utánfutó gyártás

 

Egyik ügyfelünk keresett meg azzal, hogy kifejezetten quad szállítására alkalmas utánfutót szeretnének, így a gyártási kapacitásunkat ebbe az irányba is alakítottuk. Akár új utánfutóra, akár meglévő átalakítására, javítására van szüksége állunk szolgálatára kecskeméti telephelyünkön.

2022. március. 01.

tovább
Tovább a blogra

Ügyfeleink   -  

Ők már minket választottak