Ajánlatkérés sáv

 
Ajánlatkérés

Kérdése maradt? Ajánlatot kérne?

Árajánlatot kérek

 

Ismerjék meg az egyik kevésbé köztudott oldalunkat, ami nem más, mint a buszok klímarendszerének szervize.

 

 

A klímaberendezés a járművekben az utastér szellőztetésére, hűtésére használható, így rendkívül fontos, hogy megfelelően működjön. 

Hűtés-fűtés - Robi Mobil

Autóbusz klímajavítás a Robi Mobil szolgáltatás palettáján:

 

  • autóbusz klímarendszerének szervizelése
  • hűtő-fűtő rendszerek ellenőrzése, kötelező karbantartása
  • buszklíma alkatrészek beszerzése
  • autóbusz klímatisztítása, fertőtlenítése

 

A gépjárművekben található klímaberendezések tisztítása évente legalább egy alkalommal, a nyári időszak kezdete előtt ajánlott. A szakszerűen karbantartott klímával növelhető a berendezés hatékonysága és élettartama, továbbá jelentősen csökkenthető az energiafelhasználás is. De az egyik legfontosabb szempont a pollenektől és a baktériumoktól való megtisztítás. A klímában összegyűlt por és pollen táptalaja a nemkívánatos mikroorganizmusoknak, amelyek felső légúti megbetegedést okozhatnak, közöttük a jól ismert legionellózist. A klíma alapos, ugyanakkor rendszeres tisztítása segít megszabadulni a járműben megjelenő kellemetlen szagoktól, csak úgy, mint ezektől a baktériumoktól. A fertőtlenítő tisztítás megelőzi a berendezésben penészgombák megtelepedését és elszaporodását is.

 

Kellemetlen élmény, mikor a nyári melegben a klíma nem működik egy zsúfolt tömegközlekedési eszközön, vagy a téli hidegben leáll a fűtés. A berendezés kompresszora felmondja a szolgálatot, esetleg a hűtő, vagy a ventilátor sem működik. A sofőr és az utasok érdekében a rendszeres karbantartással ez elkerülhető. Ha pedig már a hiba jelentkezett, szakembereink igyekeznek segíteni Önnek, hogy mielőbb működőképes megfelelő hőmérsékletű utastér fogadhassa az busszal utazókat.

 

Kérjen időpontot szervizünkbe!

Vélemények

Rólunk mondták

Blog

Blog

Hűtőkamra gyártás és telepítés

Hűtőkamra gyártás, telepítés, karbantartás, burkolás

 

Jelentős mennyiségű hűtendő termék esetében különösen fontos a megfelelő hőfokra való hűtés – hőfokon tartás. Ehhez igyekszünk mi segítséget nyújtani szaktudásunkkal.

Az élelmiszeripari követelményeknek megfelelően a romlandó áruk hűtése – adott esetben sokkolása, meghatározott, állandó hőmérsékleten való tartása lényeges kihívás. 

2022. május. 12.

tovább

Quad szállítására alkalmas utánfutót keres?

Quad szállításra alkalmas utánfutó gyártás

 

Egyik ügyfelünk keresett meg azzal, hogy kifejezetten quad szállítására alkalmas utánfutót szeretnének, így a gyártási kapacitásunkat ebbe az irányba is alakítottuk. Akár új utánfutóra, akár meglévő átalakítására, javítására van szüksége állunk szolgálatára kecskeméti telephelyünkön.

2022. március. 01.

tovább
Tovább a blogra

Ügyfeleink   -  

Ők már minket választottak