Ajánlatkérés sáv

 
Ajánlatkérés

Kérdése maradt? Ajánlatot kérne?

Árajánlatot kérek

Vállaljuk autómentő felépítmények kivitelezését is. Érdekes terület, lévén erre is igaz, hogy szinte teljes mértékben az ügyfél igényeire szabható a kialakítás. Ez a tény, szintén alátámasztja, hogy teljesen egyedire alakítható a felépítmény.

 

Ezek átalakításával kapcsolatban egy érdekes példát hoztunk ide: egy megkeresésünk alkalmával az ügyfél egy régebbi kialakítást szeretett volna átalakíttatni; a platófelület vastag vaslemezzel volt burkolva, amin könnyíteni szeretett volna. A számos számítás és utánajárás után viszont nem javasoltuk ezt az átalakítást, helyette egy másik lehetőséget javasoltunk, ügyfelünk elégedettségére

 

 

Ajánlatkérés

Autómentő felépítmény

 

Vélemények

Rólunk mondták

Blog

Blog

Hűtőkamra gyártás és telepítés

Hűtőkamra gyártás, telepítés, karbantartás, burkolás

 

Jelentős mennyiségű hűtendő termék esetében különösen fontos a megfelelő hőfokra való hűtés – hőfokon tartás. Ehhez igyekszünk mi segítséget nyújtani szaktudásunkkal.

Az élelmiszeripari követelményeknek megfelelően a romlandó áruk hűtése – adott esetben sokkolása, meghatározott, állandó hőmérsékleten való tartása lényeges kihívás. 

2022. május. 12.

tovább

Quad szállítására alkalmas utánfutót keres?

Quad szállításra alkalmas utánfutó gyártás

 

Egyik ügyfelünk keresett meg azzal, hogy kifejezetten quad szállítására alkalmas utánfutót szeretnének, így a gyártási kapacitásunkat ebbe az irányba is alakítottuk. Akár új utánfutóra, akár meglévő átalakítására, javítására van szüksége állunk szolgálatára kecskeméti telephelyünkön.

2022. március. 01.

tovább
Tovább a blogra

Ügyfeleink   -  

Ők már minket választottak