Ajánlatkérés sáv

 
Ajánlatkérés

Kérdése maradt? Ajánlatot kérne?

Árajánlatot kérek

Rakterek belső burkolása a szállítandó áruknak és a felhasználási igényeknek megfelelően.

 

Minden fuvarozással foglalkozó vállalkozás megérdemel haszongépjárműibe olyan raktérburkolatot, ami az egyedi szállítási elvárásait maximálisan teljesíti. Aminek köszönhetően a rakomány biztonságosan szállítható és az időtálló burkoló anyagok jóvoltából hosszú távon alkalmazható. 

Raktérburkolás - Robi Mobil

 

Raktérburkolás szolgáltatásunk fő ismérvei:

  • Esztétikus kivitelezés
  • Minőségi alapanyagok
  • Strapabíró burkolatok
  • Hatékony csomagtér-védelem
  • Korrekt ár
  • Méretpontos
  • Csúszásmentesség és rőgzító elemek igény szerint

 

Kompromisszum-mentes raktérburkolat padlózat

Csúszásmentes felülettel ellátott rétegelt lemez magas strapabírása garantálja a raktérben szállított áruk biztonságát, ugyanakkor a raktér belső esztétikáját. A pontos illesztések az esztétikán túl segítik a raktér gyors tisztítását, a precíz rögzítő elemek pedig hasznos társai lesznek a mindennapokban.  

 

 

Oldalfali raktérburkolat rögzítő elemekkel

A padlózaton kívül a megfelelő oldalfalburkolat precíz illesztéssel minden szállítmányozó alap elvárása. A fuvarfeladatokhoz igazodva a burkolat igény szerint speciális rögzítő elemekkel is bővíthető, így bármilyen rakomány típushoz alkalmazható.

 

Keresse kollégáinkat tanácsadásért és árajánlatért!

 

Ajánlatot kérek raktérburkolásra!

 

 

Szigetelt vagy szigeteletlen raktér

Mi a Robi Mobilnál a szigetelt felépítmények irányában fejlesztettük műhelyünket, gépparkunkat és kollégáink szaktudását. Így amennyiben Önnek szigetelt felépítményre van szüksége, várjuk több mint 30 éves tapasztalattal a hátunk mögött. Az alábbi oldalon tudjon meg többet az  utólagos hőszigetelésről és szigetelt felépítményeinkről. 

 

 

Várjuk ügyfeleink között!

Raktér burkolások, szigeteletlen felépítmények

 

Vélemények

Rólunk mondták

Blog

Blog

Hűtőkamra gyártás és telepítés

Hűtőkamra gyártás, telepítés, karbantartás, burkolás

 

Jelentős mennyiségű hűtendő termék esetében különösen fontos a megfelelő hőfokra való hűtés – hőfokon tartás. Ehhez igyekszünk mi segítséget nyújtani szaktudásunkkal.

Az élelmiszeripari követelményeknek megfelelően a romlandó áruk hűtése – adott esetben sokkolása, meghatározott, állandó hőmérsékleten való tartása lényeges kihívás. 

2022. május. 12.

tovább

Quad szállítására alkalmas utánfutót keres?

Quad szállításra alkalmas utánfutó gyártás

 

Egyik ügyfelünk keresett meg azzal, hogy kifejezetten quad szállítására alkalmas utánfutót szeretnének, így a gyártási kapacitásunkat ebbe az irányba is alakítottuk. Akár új utánfutóra, akár meglévő átalakítására, javítására van szüksége állunk szolgálatára kecskeméti telephelyünkön.

2022. március. 01.

tovább
Tovább a blogra

Ügyfeleink   -  

Ők már minket választottak