Lamberet felépítmények Magyarországi képviselete

Az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy a Lamberet felépítménygyártó magyarországi képviselője felkért partneri együttműködésre így 2019-ben hivatalos szerviz- és értékesítési pontja lettünk a francia cégnek.

Lamberet felépítmények Magyarországi képviselete

A partnerségi folyamat következtében volt szerencsénk kilátogatni Franciaországba, ahol a gyárlátogatás alkalmával betekintést nyerhettünk a gyár működésébe. Felépítményeik a tehergépjárművek szinte minden kategóriájára kiterjednek. Kezdve a furgonok utólagos hőszigetelésétől, enyhén, vagy erősen szigetelt felépítmények gyártásán keresztül a legnagyobb teherbírású kamionok felépítményéig. Egy remekül automatizált, robotizált folyamatnak köszönhetően jönnek létre ezek a minőségileg is kiváló termékek.

 

Érdekesség a Lamberet-vel kapcsolatban

Sokáig csupán egy-két típusú felépítmény készült a gyárban, az viszont szuper minőségben. Azonban jött egy pont a cég életében, amikor már az a néhány termék nem elégítette ki az ügyfeleket, így egy egészen más fejlődési irányt céloztak meg, aminek köszönhetően a termékportfolió is jelentősen bővült.

 

Nem véletlen, hogy mi is szeretjük a Lamberet felépítményeket, hiszen a cégnév egyet jelent a minőségi, hőszigetelt felépítményekkel.

 

Innovációk a Lamberet életében

A gyárlátogatás során megbizonyosodhattunk arról, hogy gyakorlatilag minden típusú - a legkisebbtől a legnagyobb - hőszigetelt felépítmény gyártása itt megtörténik. Mindezeken túl számos új fejlesztéssel. Remek innováció az egykaros ajtónyitó kilincs, aminek az az érdekessége, hogy már egy kézzel jóval kevesebb erőkifejtéssel ki lehet nyitni. Ellentétben a korábbi kilincs mechanikával, ami alkalmanként annyira rá tudott feszülni az ajtószárnyra, hogy két kézzel kellett nyitni. Ez az egykaros mechanika pedig egy egyszerű és hatékony megoldás. Rendkívül praktikus.

 

Lamberet hatalmas előnye

Az első és elismerésre méltó előnye a piacon az, hogy amint egy új autótípus megjelenik, szinte azonnal gyártják a hozzá leginkább megfelelő szigetelést. Ez bizony egy hatalmas versenyelőny számukra, ugyanakkor jelentős felelősség is. Ugyanis időben, méretpontosan és kiváló minőségben kell gyártani.

 

Robi Mobil és a Lamberet

2019-ben váltunk hivatalos Lamberet értékesítési- és szervizponttá.

 

Robi Mobil hivatalos Lamberet értékesítési-. és szervízközpont

 

Gyakorlatilag minden olyan cégnek, aki hosszútávra gondolkodik és szereti a minőségi megoldásokat, ami ez által garantálja a megbízhatóságot. Továbbá azoknak, akiknek számít a dekoratív kivitel.

 

  • Hűtős szállítmányozással foglalkozó cégek
  • Hűtött, vagy mirelit termékeket előállító cégek
  • Húsiparban tevékenykedők
  • Vadásztársaságok
  • Zöldségesek
  • Kitelepülő vállalkozások – ahol hasznos lehet hűtős megoldás

 

Miért a Robi Mobil?

Azért mert a cégfilozófiánk azonos a Lamberet elvekkel. Minőségre törekszünk kompromisszumok nélkül, ami garantálja a megbízhatóságot.

 

Amennyiben Önnek új, vagy használt - bármilyen méretű - Lamberet felépítménye van, szívesen látjuk telephelyünkön, igény szerinti javításra, karbantartásra, vagy új gyártására.

 

Lamberet felépítménnyel, szervizzel kapcsolatban keresse ügyintézőnket, vagy kérje ajánlatunkat online!

6000 Kecskemét, Kiskőrösi út 18.

46.890175; 19.681680


A Robi Mobil Hungária Kft. a látogatók személyes adatait az adatkezelési szabályzatnak megfelelően kezeli. Az adatkezelési tájékoztatónkat itt találja: Link

Megismertem és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót.

Igen, szeretnék hírleveleken keresztül értesülni az aktualitásokról. Így, e célból hozzájárulok az általam megadott adataim használatához.
Az adatkezelésre ,valamint a hírlevél küldésre vonatkozó tájékoztatót megismertem és elfogadom.

ELKÜLDÖM AZ ÜZENETET

Korábbi blog cikkeink

Hűtőkamra gyártás, telepítés, karbantartás, burkolás

 

Jelentős mennyiségű hűtendő termék esetében különösen fontos a megfelelő hőfokra való hűtés – hőfokon tartás. Ehhez igyekszünk mi segítséget nyújtani szaktudásunkkal.

Az élelmiszeripari követelményeknek megfelelően a romlandó áruk hűtése – adott esetben sokkolása, meghatározott, állandó hőmérsékleten való tartása lényeges kihívás. 

2022. május. 12.

tovább

Nem olyan régen műhelyünkből került átadásra egy különleges, új fejlesztésű raktérhűtő, mégpedig egy Carrier gyártmányú Xarios 8 típusú hűtőgép. A Xarios termékcsalád tovább fejlesztett típusa.

2022. április. 01.

tovább

Quad szállításra alkalmas utánfutó gyártás

 

Egyik ügyfelünk keresett meg azzal, hogy kifejezetten quad szállítására alkalmas utánfutót szeretnének, így a gyártási kapacitásunkat ebbe az irányba is alakítottuk. Akár új utánfutóra, akár meglévő átalakítására, javítására van szüksége állunk szolgálatára kecskeméti telephelyünkön.

2022. március. 01.

tovább

Mai változó világunkban a piac igényeihez való alkalmazkodás elengedhetetlen. Ezért is nyitottunk új partner felé. Így lettünk a Dometic Group magyarországi hivatalos márkaszervize és értékesítési pontja. 

2022. február. 05.

tovább