Probléma megoldás hatékonyan egy igazi csapatként

Mikor máskor?

 

Beköszöntött a nyár, vele együtt a csodálatos napsütés csakúgy, mint a hirtelen jött kánikula. Mikor máskor romlana el egy hűtőrendszer, ha nem a legnagyobb meleg kellős közepén! Tulajdonosának legnagyobb bosszúságára.

Probléma megoldás hatékonyan egy igazi csapatként

Nem történt ez másként kedves kecskeméti ügyfelünk esetében sem, aki egy helyi prominens cukrászati vállalkozás ügyvezető asszonya. A következő problémával személyesen Ő kereste fel telepünket. A hűtős kisteherautójuk, egy Toyota Hiace, hűtő része mondta fel a szolgálatot a kánikula kellős közepén. A probléma pedig azonnali segítségért kiáltott.

 

A probléma gyors diagnosztizálása

 

Kollégáink egy alapos diagnózis után feltérképezték a lehetséges hibaforrásokat. Nagyvonalakban a rendszerben kevés volt a hűtőközeg, a kondenzátornál szivárgott a hűtőgáz. Az elpárologtató eltömődött.

 

Megoldás fókuszú hozzáállás

 

A kapacitás leterheltségünk ellenére is 2 napra a megkeresése után a kisteherautót sikerült berakni a szervizünkbe, így a lehető leghamarabb javítás alá került. Mindez nem jöhetett volna létre, a jól összeszokott és profi csapatunk nélkül, akinek külön köszönet jár a megbízható és lelkiismeretes munkájáért.

Korábbi blog cikkeink

Hűtőkamra gyártás, telepítés, karbantartás, burkolás

 

Jelentős mennyiségű hűtendő termék esetében különösen fontos a megfelelő hőfokra való hűtés – hőfokon tartás. Ehhez igyekszünk mi segítséget nyújtani szaktudásunkkal.

Az élelmiszeripari követelményeknek megfelelően a romlandó áruk hűtése – adott esetben sokkolása, meghatározott, állandó hőmérsékleten való tartása lényeges kihívás. 

2022. május. 12.

tovább

Nem olyan régen műhelyünkből került átadásra egy különleges, új fejlesztésű raktérhűtő, mégpedig egy Carrier gyártmányú Xarios 8 típusú hűtőgép. A Xarios termékcsalád tovább fejlesztett típusa.

2022. április. 01.

tovább

Quad szállításra alkalmas utánfutó gyártás

 

Egyik ügyfelünk keresett meg azzal, hogy kifejezetten quad szállítására alkalmas utánfutót szeretnének, így a gyártási kapacitásunkat ebbe az irányba is alakítottuk. Akár új utánfutóra, akár meglévő átalakítására, javítására van szüksége állunk szolgálatára kecskeméti telephelyünkön.

2022. március. 01.

tovább

Mai változó világunkban a piac igényeihez való alkalmazkodás elengedhetetlen. Ezért is nyitottunk új partner felé. Így lettünk a Dometic Group magyarországi hivatalos márkaszervize és értékesítési pontja. 

2022. február. 05.

tovább