Raktérhűtő javítás

Alap tevékenységünk egyike a raktérhűtők javítása, melyet több, mint 20 éve végzünk cégünkben.

Raktérhűtő javítás

Alap tevékenységünk egyike a raktérhűtők javítása, melyet több, mint 20 éve végzünk cégünkben.

 

A raktérhűtők piaca is - csakúgy, mint minden más - az utóbbi időben is sokat változott. Sok régi, bár jól bevált technika vált a múlté és ezzel párhuzamosan sok új típus is létrejött.

 

Elmondható, hogy országos szinten is a javításokhoz szükséges egyik legnagyobb alkatrész készlettel rendelkezünk. Így sok esetben egy hűtőaggregát javítás raktárról megoldható. Aminek azonban nem lenne megfelelő alkatrésze raktáron, az nagyon rövid időn belül megérkezik. Így ennek köszönhetően egy javításra nem kell heteket, hónapokat várnia ügyfeleinknek, hanem napokon, vagy akár órákon belül is megoldható.

 

Ráadásul a javítás érdekében, amennyiben szükséges ki is szállunk adott helyszínre!

 

Mindez az olyan ügyfelek számára is szimpatikus, akiknél csak nehezen oldható meg a gépjármű helyszínre mozgatása.

 

Ügyfeleink  - legyen az szállítmányozással, élelmiszeriparral, építőiparral, mezőgazdasággal, víziközművel, hadászattal foglalkozó, vagy más egyéb speciális területen mozgó partnerünk - elégedettsége bizonyíték számunkra. 

 

Ha gépjárművében egyszerűen nem, vagy nem jól működik a hűtő kialakítás - legyen az fülkehűtő, hűtőaggregát - keressen minket bizalommal!

 

Korábbi blog cikkeink

Hűtőkamra gyártás, telepítés, karbantartás, burkolás

 

Jelentős mennyiségű hűtendő termék esetében különösen fontos a megfelelő hőfokra való hűtés – hőfokon tartás. Ehhez igyekszünk mi segítséget nyújtani szaktudásunkkal.

Az élelmiszeripari követelményeknek megfelelően a romlandó áruk hűtése – adott esetben sokkolása, meghatározott, állandó hőmérsékleten való tartása lényeges kihívás. 

2022. május. 12.

tovább

Nem olyan régen műhelyünkből került átadásra egy különleges, új fejlesztésű raktérhűtő, mégpedig egy Carrier gyártmányú Xarios 8 típusú hűtőgép. A Xarios termékcsalád tovább fejlesztett típusa.

2022. április. 01.

tovább

Quad szállításra alkalmas utánfutó gyártás

 

Egyik ügyfelünk keresett meg azzal, hogy kifejezetten quad szállítására alkalmas utánfutót szeretnének, így a gyártási kapacitásunkat ebbe az irányba is alakítottuk. Akár új utánfutóra, akár meglévő átalakítására, javítására van szüksége állunk szolgálatára kecskeméti telephelyünkön.

2022. március. 01.

tovább

Mai változó világunkban a piac igényeihez való alkalmazkodás elengedhetetlen. Ezért is nyitottunk új partner felé. Így lettünk a Dometic Group magyarországi hivatalos márkaszervize és értékesítési pontja. 

2022. február. 05.

tovább