Számíthatnak ránk az ünnepek alatt is!

Támogatva fuvarozó partnereink munkáját, az ünnepek alatt szerviz ügyeletet tartunk. 

Számíthatnak ránk az ünnepek alatt is!

Tudjuk, milyen sok kellemetlenséget tud okozni egy rosszul működő berendezés. Legyen szó:

 

  • hűtőaggregátról
  • emelőhátfalról.

 

Hatékony és gyors minőségi megoldást nyújtva igyekszünk segíteni munkájukban mindazokat, akik a Karácsonyi és az év végi időszakban munkával töltik a napjaikat. 

 

ÜGYELETI SZÁMAINK:

 

+36 20 958 4080

+36 20 806 4080

 

Korábbi blog cikkeink

Hűtőkamra gyártás, telepítés, karbantartás, burkolás

 

Jelentős mennyiségű hűtendő termék esetében különösen fontos a megfelelő hőfokra való hűtés – hőfokon tartás. Ehhez igyekszünk mi segítséget nyújtani szaktudásunkkal.

Az élelmiszeripari követelményeknek megfelelően a romlandó áruk hűtése – adott esetben sokkolása, meghatározott, állandó hőmérsékleten való tartása lényeges kihívás. 

2022. május. 12.

tovább

Nem olyan régen műhelyünkből került átadásra egy különleges, új fejlesztésű raktérhűtő, mégpedig egy Carrier gyártmányú Xarios 8 típusú hűtőgép. A Xarios termékcsalád tovább fejlesztett típusa.

2022. április. 01.

tovább

Quad szállításra alkalmas utánfutó gyártás

 

Egyik ügyfelünk keresett meg azzal, hogy kifejezetten quad szállítására alkalmas utánfutót szeretnének, így a gyártási kapacitásunkat ebbe az irányba is alakítottuk. Akár új utánfutóra, akár meglévő átalakítására, javítására van szüksége állunk szolgálatára kecskeméti telephelyünkön.

2022. március. 01.

tovább

Mai változó világunkban a piac igényeihez való alkalmazkodás elengedhetetlen. Ezért is nyitottunk új partner felé. Így lettünk a Dometic Group magyarországi hivatalos márkaszervize és értékesítési pontja. 

2022. február. 05.

tovább