Tisztelt szállítmányozó cégvezető!

Alkatrészre van szüksége?

Magyarország egyik legnagyobb alkatrészkészletével rendelkezünk raktérhűtő aggregátokat illetően.

Tisztelt szállítmányozó cégvezető!

Alkatrészre van szüksége?

 

Magyarország egyik legnagyobb alkatrészkészletével rendelkezünk raktérhűtő aggregátokat illetően.

 

Raktárkészletünk pedig nem csupán a ma járatos gépekhez szükséges alkatrészekkel van feltöltve, hanem kiszolgálja a régebbi modelleket is egyaránt.

Amennyiben az Ön vállalkozásának akár régi vagy új típusú raktérhűtője pótalkatrészre szorul, legyen a Robi Mobil, aki először az eszébe jut!

 

Forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeket! Kollégáink megfelelő szakmai tapasztalattal állnak rendelkezésére.

 

Érdeklődni szeretnék

 

 

Korábbi blog cikkeink

Hűtőkamra gyártás, telepítés, karbantartás, burkolás

 

Jelentős mennyiségű hűtendő termék esetében különösen fontos a megfelelő hőfokra való hűtés – hőfokon tartás. Ehhez igyekszünk mi segítséget nyújtani szaktudásunkkal.

Az élelmiszeripari követelményeknek megfelelően a romlandó áruk hűtése – adott esetben sokkolása, meghatározott, állandó hőmérsékleten való tartása lényeges kihívás. 

2022. május. 12.

tovább

Nem olyan régen műhelyünkből került átadásra egy különleges, új fejlesztésű raktérhűtő, mégpedig egy Carrier gyártmányú Xarios 8 típusú hűtőgép. A Xarios termékcsalád tovább fejlesztett típusa.

2022. április. 01.

tovább

Quad szállításra alkalmas utánfutó gyártás

 

Egyik ügyfelünk keresett meg azzal, hogy kifejezetten quad szállítására alkalmas utánfutót szeretnének, így a gyártási kapacitásunkat ebbe az irányba is alakítottuk. Akár új utánfutóra, akár meglévő átalakítására, javítására van szüksége állunk szolgálatára kecskeméti telephelyünkön.

2022. március. 01.

tovább

Mai változó világunkban a piac igényeihez való alkalmazkodás elengedhetetlen. Ezért is nyitottunk új partner felé. Így lettünk a Dometic Group magyarországi hivatalos márkaszervize és értékesítési pontja. 

2022. február. 05.

tovább