Újabb sikersztori

A sikersztorijaink mindig valami különlegességet tartalmaznak. Pont így van ez most is.

Újabb sikersztori

A sikersztorijaink mindig valami különlegességet tartalmaznak. Pont így van ez most is.

 

Egy nagyon kedves kis ismerősünknek volt lehetőségünk segíteni nem is olyan régen. A 2 elektromos játékmozdony már jó ideje nem működött, ki tudja miért... Talán, mert nem igazán tolerálják a vízbe merítést??? 

 

Lényeg, ami lényeg, hogy sikerült megjavítanunk és visszaadnunk kisgazdájának, akinek az arcocskáján lévő mosoly mindent megér!

 

A kép csak illusztráció.

 

Forrás: Unsplash

Korábbi blog cikkeink

Hűtőkamra gyártás, telepítés, karbantartás, burkolás

 

Jelentős mennyiségű hűtendő termék esetében különösen fontos a megfelelő hőfokra való hűtés – hőfokon tartás. Ehhez igyekszünk mi segítséget nyújtani szaktudásunkkal.

Az élelmiszeripari követelményeknek megfelelően a romlandó áruk hűtése – adott esetben sokkolása, meghatározott, állandó hőmérsékleten való tartása lényeges kihívás. 

2022. május. 12.

tovább

Nem olyan régen műhelyünkből került átadásra egy különleges, új fejlesztésű raktérhűtő, mégpedig egy Carrier gyártmányú Xarios 8 típusú hűtőgép. A Xarios termékcsalád tovább fejlesztett típusa.

2022. április. 01.

tovább

Quad szállításra alkalmas utánfutó gyártás

 

Egyik ügyfelünk keresett meg azzal, hogy kifejezetten quad szállítására alkalmas utánfutót szeretnének, így a gyártási kapacitásunkat ebbe az irányba is alakítottuk. Akár új utánfutóra, akár meglévő átalakítására, javítására van szüksége állunk szolgálatára kecskeméti telephelyünkön.

2022. március. 01.

tovább

Mai változó világunkban a piac igényeihez való alkalmazkodás elengedhetetlen. Ezért is nyitottunk új partner felé. Így lettünk a Dometic Group magyarországi hivatalos márkaszervize és értékesítési pontja. 

2022. február. 05.

tovább