Megújul a Robi-Mobil

Megújul a Robi-Mobil

Már jó ideje a fejünkben forgott a gondolat, hogy váltsunk; fejlődjünk. Ennek egyik első lépéseként 2016 tavaszának végén jött el a döntés cégünk életében, hogy az addig KKT jogi formában működő cégünk átalakuljon KFT formává, ezzel is tovább mélyítve a bizalmat a már meglévő ügyfeleinkben, és megalapozandó leendő ügyfeleinkben.

 

Ezzel párhuzamosan eldöntöttük azt is, hogy megjelenünk online formában is. Megújult a céglogo, weboldalt hozunk létre, amit Ön Kedves Olvasó, könnyedén tud böngészni.

 

Megújult Robi-Mobil logó

 

 

…és a megújulásba vetett hitünk újabb és újabb ötletekre sarkall minket…

Korábbi blog cikkeink

Hűtőkamra gyártás, telepítés, karbantartás, burkolás

 

Jelentős mennyiségű hűtendő termék esetében különösen fontos a megfelelő hőfokra való hűtés – hőfokon tartás. Ehhez igyekszünk mi segítséget nyújtani szaktudásunkkal.

Az élelmiszeripari követelményeknek megfelelően a romlandó áruk hűtése – adott esetben sokkolása, meghatározott, állandó hőmérsékleten való tartása lényeges kihívás. 

2022. május. 12.

tovább

Nem olyan régen műhelyünkből került átadásra egy különleges, új fejlesztésű raktérhűtő, mégpedig egy Carrier gyártmányú Xarios 8 típusú hűtőgép. A Xarios termékcsalád tovább fejlesztett típusa.

2022. április. 01.

tovább

Quad szállításra alkalmas utánfutó gyártás

 

Egyik ügyfelünk keresett meg azzal, hogy kifejezetten quad szállítására alkalmas utánfutót szeretnének, így a gyártási kapacitásunkat ebbe az irányba is alakítottuk. Akár új utánfutóra, akár meglévő átalakítására, javítására van szüksége állunk szolgálatára kecskeméti telephelyünkön.

2022. március. 01.

tovább

Mai változó világunkban a piac igényeihez való alkalmazkodás elengedhetetlen. Ezért is nyitottunk új partner felé. Így lettünk a Dometic Group magyarországi hivatalos márkaszervize és értékesítési pontja. 

2022. február. 05.

tovább