Megbízhatóság... Minőség... Robi Mobil

Kérdése maradt? Ajánlatot kérne?
Ne habozzon!

menü

Hűtőegységek szivárgásvizsgálati kötelezettségét előírás szabályozza, így engedje meg, hogy emlékeztessük a kötelező felülvizsgálatra. Szivárgásvizsgálatot csak az arra jogosult és szakképzett műhely végezhet a megfelelő műszerekkel, eszközökkel.

Sikersztori

2020. november. 01.

Egy őszi reggelen egyszer csak megáll egy 40 tonnás hűtős felépítménnyel ellátott kamion kicsivel előttem és látom, hogy a sofőrje rendkívül tanácstalan.

A minap volt lehetőségünk beszélgetni egy régi ügyféllel, aki közel 20 éve Dél-Magyarország számos cukrászati és sütőipari vállalkozásait látja el alapanyaggal. 

Fennállásunk óta törekedtünk a gyors és precíz munkavégzésre. Ennek pedig 2 alap feltétele volt, a megfelelő alkatrész ellátottság és a szaktudás.

 

Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarország egyik legnagyobb, hanem a legnagyobb raktérhűtő alkatrészkészletével rendelkezünk, legyen szó akár régebbi, vagy újabb típusokhoz szükséges tartozékokról. 

Akikre most - ebben a nehéz gazdasági és életviteli helyzetben - kifejezetten nagy feladat hárul, hogy ellássátok az országot, elismerésünk és köszönetünk jeléül kitaláltunk valamit.

Hűtőautó

2020. április. 14.

Szállítmányozási szokásokhoz igazodva, igényeket figyelembe véve törekszünk arra, hogy ügyfeleink a legoptimálisabban pakolható és nagy rakodósúllyal terhelhető autót kapják.

Viszonylag jó helyzetben vagyunk, hiszen a nagy műhelyeink tágas teret biztosítanak. Kollégáinknak lehetősége van a kellő távolság megtartására munkavégzés közben, ettől függetlenül az egészségünk megőrzése érdekében maszkot használunk.

Társadalmi szerepvállalás

2020. április. 01.

Nincs olyan felület, ami napjainkban ne a járvány és annak következményeiről szólna. Mindenkit érzékenyen érintenek ezek a napok, így minket is. Ebből kifolyólag még komolyabban vesszük a háttérszolgálatot.

 

AluVan felépítmények

2019. december. 01.

Amennyiben Önnek, nem Lamberet, hanem más gyártmányú felépítményre van szüksége, úgy ezen a területen is megoldást tudunk nyújtani, hiszen jó ideje gyümölcsöző üzleti kapcsolatot ápolunk a lengyel Aluvan - PolyVan céggel, melynek termékforgalmazói- és szerviz pontja a Robi Mobil Hungária Kft.

Mikor máskor?

 

Beköszöntött a nyár, vele együtt a csodálatos napsütés csakúgy, mint a hirtelen jött kánikula. Mikor máskor romlana el egy hűtőrendszer, ha nem a legnagyobb meleg kellős közepén! Tulajdonosának legnagyobb bosszúságára.

Ózonos klímatisztítás

2019. április. 18.

A tavasszal megérkezett a jó idő, a gépjárműben pedig egyre inkább érezhető a klíma szükségessége. Számtalan órát autózva a gyorsan felforrósodott betonon, bizony csalódással tapasztalhatjuk, hogy az elmúlt év megtette a magáét.

A GOVI vezető szerepet tölt be a hűtőberendezések gyártásában, egész Európában.

 

A design és a legmodernebb technológia ötvözésével megoldások teljes skáláját kínálja a különböző szektorok igényeihez alkalmazkodva.

Új márkaképviselet

2018. február. 20.

Örömmel tudatjuk kedves régi és új partnereinkkel, hogy 2018-tól eddigi Carrier, Thermo King, Webasto, Zanotti szakszerviz szolgáltatásunk mellett új partnerrel kezdtük meg az együttműködést.

Mint ahogy azt korábban is olvashatták honlapunkon, célunk, hogy ügyfeleink minél szélesebb körű igényeinek eleget tegyünk. Kihívásnak tekintünk minden egyedi megrendelést, ahogy ezt is!