Ajánlatkérés sáv

 
Ajánlatkérés

Kérdése maradt? Ajánlatot kérne?

Árajánlatot kérek

Raktérhűtő

 

Egyes raktérhűtők kizárólag a gépjármű motorjáról működtethetőek, ami azt jelenti, hogy a hűtő kizárólag csak akkor dolgozik, amikor az autó motorja jár. Ezen túlmenően ugyanakkor beszélhetünk hálózati üzemeltetésről is, tehát a hűtőgépek típustól függően 230V, illetve 400V-ról is használhatóak. Utólagos hőszigetelés esetében a kisebb hűtőgépek a gyakoribbak, melyek átlagosan a 230V-ról működnek. A raktérhűtő árakat méretük, működtetési módjuk, teljesítményük, típusuk jelentősen befolyásolják.

 

 

A gépjárművön kívül van egy áramfelvételi pont, így nem szükséges a járó motor, csupán egy hálózati csatlakozást kell biztosítani a hűtő működéséhez. Tökéletes megoldás ez akkor, ha a fuvarozó az autót a telephelyén tárolja megpakolva áruval, készen akár másnapi terítésre. 

 

 

Létezik több olyan hűtőtípus, ami kisebb raktérhez használható (pl.: 4 m³).

Raktérhűtők

 

Példaként említhető egy olyan raktérhűtő típus, ahol mind az elpárologtató rész, mind a külső egység egybe van építve, így ezt az egységet a raktéren belül egybe felhelyezni az autó a tetejére. Kívülről csupán egy kb. 6 cm-es borító látszik a hűtőből. Kisebb vállalkozásoknak pl. cukrászatoknak ez egy tökéletes megoldás. Ugyanakkor a raktérhűtő beszerelés történt már olyan ügyfélnek, aki parkolóházba állt le az autójával. A parkolóházban az ajtónyílási magasság 2050 mm volt. Tehát méretéből kifolyólag más hűtő szóba sem jöhetett. Ráépítés után az autó összmagassága 1940 mm lett. Tehát benne voltunk ebben a megadott maximális magasságban, az ügyfél igényeinek megfelelő hűtő teljesítménnyel.

 

Másik típus, ami a jármű motorjáról működtethető, de hűtési teljesítménye szintúgy figyelemre méltó.

 

A tervezésen és beszerelésen túl a Robi Mobil raktérhűtő javítással, szervizzel is áll szolgálatukra.

 

Büszkén mondhatjuk el magunkról, hogy a világ legnagyobb raktérhűtő gyártójának és egyben feltalálójának, a Carrier Transicold cégnek a magyarországi forgalmazója és szervizpontja vagyunk.

Non stop teherautó raktérhűtő szerviz – 0-24 rendelkezésre állás 

 

Váratlan helyzetekre megoldást nyújtva már régóta végzünk non stop szerviz lehetőséget, 24 órás rendelkezésre állást. Mivel a teherautók állandóan úton vannak, a meghibásodások is gyakran menet közben történnek.

 

 

 0 - 24 SZERVIZ
Non stop teherautó raktérhűtő szerviz – 0-24 rendelkezésre állás

 

Rólunk mondták

Blog

Blog
mutasd mind

Ügyfeleink   -  

Ők már minket választottak