Megbízhatóság... Minőség... Robi Mobil

Ajánlatkérés sáv

 

Kérdése maradt? Ajánlatot kérne?

Raktérhűtő

 

Egyes raktérhűtők kizárólag a gépjármű motorjáról működtethetőek, ami azt jelenti, hogy a hűtő kizárólag csak akkor dolgozik, amikor az autó motorja jár. Ezen túlmenően ugyanakkor beszélhetünk hálózati üzemeltetésről is, tehát a hűtőgépek típustól függően 230V, illetve 400V-ról is használhatóak. Utólagos hőszigetelés esetében a kisebb hűtőgépek a gyakoribbak, melyek átlagosan a 230V-ról működnek. A raktérhűtő árakat méretük, működtetési módjuk, teljesítményük, típusuk jelentősen befolyásolják.

 

 

A gépjárművön kívül van egy áramfelvételi pont, így nem szükséges a járó motor, csupán egy hálózati csatlakozást kell biztosítani a hűtő működéséhez. Tökéletes megoldás ez akkor, ha a fuvarozó az autót a telephelyén tárolja megpakolva áruval, készen akár másnapi terítésre. 

 

 

Létezik több olyan hűtőtípus, ami kisebb raktérhez használható (pl.: 4 m³).

Raktérhűtők

 

Példaként említhető egy olyan raktérhűtő típus, ahol mind az elpárologtató rész, mind a külső egység egybe van építve, így ezt az egységet a raktéren belül egybe felhelyezni az autó a tetejére. Kívülről csupán egy kb. 6 cm-es borító látszik a hűtőből. Kisebb vállalkozásoknak pl. cukrászatoknak ez egy tökéletes megoldás. Ugyanakkor a raktérhűtő beszerelés történt már olyan ügyfélnek, aki parkolóházba állt le az autójával. A parkolóházban az ajtónyílási magasság 2050 mm volt. Tehát méretéből kifolyólag más hűtő szóba sem jöhetett. Ráépítés után az autó összmagassága 1940 mm lett. Tehát benne voltunk ebben a megadott maximális magasságban, az ügyfél igényeinek megfelelő hűtő teljesítménnyel.

 

Másik típus, ami a jármű motorjáról működtethető, de hűtési teljesítménye szintúgy figyelemre méltó.

 

A tervezésen és beszerelésen túl a Robi Mobil raktérhűtő javítással, szervizzel is áll szolgálatukra.

 

Büszkén mondhatjuk el magunkról, hogy a világ legnagyobb raktérhűtő gyártójának és egyben feltalálójának, a Carrier Transicold cégnek a magyarországi forgalmazója és szervizpontja vagyunk.

Rólunk mondták
 • Vígh Lajos – Ügyvezető igazgató - Fornetti-Trans Kft.

  Számomra fontos, hogy a Robi Mobil megbízható cég; szakmailag sokrétű szolgáltatást nyújt a klíma-, autóvillamosság javításon át egészen a felépítmények javításáig, gyártásáig. Mindezeken túl a pontos és korrekt elszámolás, az elvállalt munkák határidőre történő átadása és nagyon fontos; a jó emberi és üzleti viszony jellemzi a raktérhűtős szervizek változatos világában.

   

  Nagy fegyvertény a cégnél a rengeteg alkatrész a polcon, hogy a javítás nagyon rövid időn belül megtörténhessen és ne kelljen hosszú napokat, heteket várni az alkatrész megérkezésére.

  Vígh Lajos – Ügyvezető igazgató - Fornetti-Trans Kft.
 • Csontos János –Járműparkért felelős Műszaki vezető - P&P Pékáru Kft.

  Precízen elvégzett munkák és megfelelő árszint jellemzik a céget. Ami számomra különösen fontos, a „beeső” munkákat is gyorsan és hatékonyan végzik illetve az a nagy mennyiségű alkatrész, amit raktáron tart a cég. Ezáltal nem kell hosszú napokat várni a munkák elkészültére.

  Csontos János –Járműparkért felelős Műszaki vezető - P&P Pékáru Kft.
 • Berkó Sándor – Tulajdonos - Berkó Cukrászda

  A készítés a szerelés és a megoldás is tökéletes. Aki nem hiszi el, hívjon fel.

  Berkó Sándor – Tulajdonos - Berkó Cukrászda
 • Fejedelmi Pékség

  Nagyon tetszett a profizmus és a szakszerűség, azonnal látszott, hogy a cég komoly tapasztalattal rendelkezik. Bár fiatal autóról volt szó, nagyon megkopott a padlózat, ezért volt szükség egy műgyanta kiöntésre. Ami azóta is kiválóan bírja a gyűrődést. Jól működő kommunikációval, a határidő pontos betartásával és a tökéles minőségű végeredménnyel nagyon elégedett vagyok. Az ár - érték arány megfelelő.

  Fejedelmi Pékség
 • Papp Miklós - Műszaki igazgató – Busa Kft.

  Nagyon jó, hogy most nincs semmi problémánk, de ha szükséges, úgyis csak Önökhöz megyek, mint mindig az elmúlt időben.

  Papp Miklós - Műszaki igazgató – Busa Kft.
Blog
Tisztelt szállítmányozó cégvezető!

Tisztelt szállítmányozó cégvezető!

2020. november. 15.

Alkatrészre van szüksége?

Magyarország egyik legnagyobb alkatrészkészletével rendelkezünk raktérhűtő aggregátokat illetően.

Olvasson tovább
Sikersztori

Sikersztori

2020. november. 01.

Egy őszi reggelen egyszer csak megáll egy 40 tonnás hűtős felépítménnyel ellátott kamion kicsivel előttem és látom, hogy a sofőrje rendkívül tanácstalan.

Olvasson tovább

Ügyfeleink

Ők már minket választottak