Megbízhatóság... Minőség... Robi Mobil

Ajánlatkérés sáv

 

Kérdése maradt? Ajánlatot kérne?

Raktérhűtő

 

Egyes raktérhűtők kizárólag a gépjármű motorjáról működtethetőek, ami azt jelenti, hogy a hűtő kizárólag csak akkor dolgozik, amikor az autó motorja jár. Ezen túlmenően ugyanakkor beszélhetünk hálózati üzemeltetésről is, tehát a hűtőgépek típustól függően 230V, illetve 400V-ról is használhatóak. Utólagos hőszigetelés esetében a kisebb hűtőgépek a gyakoribbak, melyek átlagosan a 230V-ról működnek. A raktérhűtő árakat méretük, működtetési módjuk, teljesítményük, típusuk jelentősen befolyásolják.

 

 

A gépjárművön kívül van egy áramfelvételi pont, így nem szükséges a járó motor, csupán egy hálózati csatlakozást kell biztosítani a hűtő működéséhez. Tökéletes megoldás ez akkor, ha a fuvarozó az autót a telephelyén tárolja megpakolva áruval, készen akár másnapi terítésre. 

 

 

Létezik több olyan hűtőtípus, ami kisebb raktérhez használható (pl.: 4 m³).

Raktérhűtők

 

Példaként említhető egy olyan raktérhűtő típus, ahol mind az elpárologtató rész, mind a külső egység egybe van építve, így ezt az egységet a raktéren belül egybe felhelyezni az autó a tetejére. Kívülről csupán egy kb. 6 cm-es borító látszik a hűtőből. Kisebb vállalkozásoknak pl. cukrászatoknak ez egy tökéletes megoldás. Ugyanakkor a raktérhűtő beszerelés történt már olyan ügyfélnek, aki parkolóházba állt le az autójával. A parkolóházban az ajtónyílási magasság 2050 mm volt. Tehát méretéből kifolyólag más hűtő szóba sem jöhetett. Ráépítés után az autó összmagassága 1940 mm lett. Tehát benne voltunk ebben a megadott maximális magasságban, az ügyfél igényeinek megfelelő hűtő teljesítménnyel.

 

Másik típus, ami a jármű motorjáról működtethető, de hűtési teljesítménye szintúgy figyelemre méltó.

 

A tervezésen és beszerelésen túl a Robi Mobil raktérhűtő javítással, szervizzel is áll szolgálatukra.

 

Büszkén mondhatjuk el magunkról, hogy a világ legnagyobb raktérhűtő gyártójának és egyben feltalálójának, a Carrier Transicold cégnek a magyarországi forgalmazója és szervizpontja vagyunk.

Rólunk mondták
 • Vígh Lajos – Ügyvezető igazgató - Fornetti-Trans Kft.

  Számomra fontos, hogy a Robi Mobil megbízható cég; szakmailag sokrétű szolgáltatást nyújt a klíma-, autóvillamosság javításon át egészen a felépítmények javításáig, gyártásáig. Mindezeken túl a pontos és korrekt elszámolás, az elvállalt munkák határidőre történő átadása és nagyon fontos; a jó emberi és üzleti viszony jellemzi a raktérhűtős szervizek változatos világában.

   

  Nagy fegyvertény a cégnél a rengeteg alkatrész a polcon, hogy a javítás nagyon rövid időn belül megtörténhessen és ne kelljen hosszú napokat, heteket várni az alkatrész megérkezésére.

  Vígh Lajos – Ügyvezető igazgató - Fornetti-Trans Kft.
 • Csontos János –Járműparkért felelős Műszaki vezető - P&P Pékáru Kft.

  Precízen elvégzett munkák és megfelelő árszint jellemzik a céget. Ami számomra különösen fontos, a „beeső” munkákat is gyorsan és hatékonyan végzik illetve az a nagy mennyiségű alkatrész, amit raktáron tart a cég. Ezáltal nem kell hosszú napokat várni a munkák elkészültére.

  Csontos János –Járműparkért felelős Műszaki vezető - P&P Pékáru Kft.
 • Berkó Sándor – Tulajdonos - Berkó Cukrászda

  A készítés a szerelés és a megoldás is tökéletes. Aki nem hiszi el, hívjon fel.

  Berkó Sándor – Tulajdonos - Berkó Cukrászda
 • Fejedelmi Pékség

  Nagyon tetszett a profizmus és a szakszerűség, azonnal látszott, hogy a cég komoly tapasztalattal rendelkezik. Bár fiatal autóról volt szó, nagyon megkopott a padlózat, ezért volt szükség egy műgyanta kiöntésre. Ami azóta is kiválóan bírja a gyűrődést. Jól működő kommunikációval, a határidő pontos betartásával és a tökéles minőségű végeredménnyel nagyon elégedett vagyok. Az ár - érték arány megfelelő.

  Fejedelmi Pékség
 • Papp Miklós - Műszaki igazgató – Busa Kft.

  Nagyon jó, hogy most nincs semmi problémánk, de ha szükséges, úgyis csak Önökhöz megyek, mint mindig az elmúlt időben.

  Papp Miklós - Műszaki igazgató – Busa Kft.
Blog
Egyedi szerszámosláda gyártás maximális ügyfél igények szerint

Egyedi szerszámosláda gyártás maximális ügyfél igények szerint

2020. október. 01.

Profilunkba tartozik a platóra helyezhető szerszámos láda gyártása 100%-ban egyedi igények szerint.

Olvasson tovább
Az elismerés mindenkinek jól esik

Az elismerés mindenkinek jól esik

2020. szeptember. 01.

A minap volt lehetőségünk beszélgetni egy régi ügyféllel, aki közel 20 éve Dél-Magyarország számos cukrászati és sütőipari vállalkozásait látja el alapanyaggal. 

Olvasson tovább

Ügyfeleink

Ők már minket választottak