Új márkaképviselet

Örömmel tudatjuk kedves régi és új partnereinkkel, hogy 2018-tól eddigi Carrier, Thermo King, Webasto, Zanotti szakszerviz szolgáltatásunk mellett új partnerrel kezdtük meg az együttműködést.

Új márkaképviselet

Örömmel tudatjuk kedves régi és új partnereinkkel, hogy 2018-tól eddigi Carrier, Thermo King, Webasto, Zanotti szakszerviz szolgáltatásunk mellett új partnerrel kezdtük meg az együttműködést.

 

A Scmitz Cargobull több mint 60 éves múltra tekint vissza a felépítménygyártásban és a klímatechnológiában.

 

Jelenleg a Scmitz Cargobull cégcsoport 1,8 milliárd € forgalmat bonyolít le éves szinten. Folyamatosan fejlődő technológia és újdonság, de mindenekelőtt megbízhatóság jellemzi forgalmazott termékeit, szolgáltatásait.

 

Ezt a fajta értéket vagyunk hivatottak a jövőben a Schmitz Cargobull ügyfeleknek is közvetíteni.

 

Ma már egyre nagyobb az egyedi igény a megrendelések során.

 

A Robi Mobil Hungária Kft. mindig is kész a változásra és az egyedi megrendelések mind szélesebb körben történő kiszolgálására, amivel tovább szeretnénk növelni az elégedett ügyfélkörünket.

 

Továbbra is állunk szíves rendelkezésükre, felmerülő kérdéseikkel keressenek bennünket bizalommal.

Korábbi blog cikkeink

Hűtőkamra gyártás, telepítés, karbantartás, burkolás

 

Jelentős mennyiségű hűtendő termék esetében különösen fontos a megfelelő hőfokra való hűtés – hőfokon tartás. Ehhez igyekszünk mi segítséget nyújtani szaktudásunkkal.

Az élelmiszeripari követelményeknek megfelelően a romlandó áruk hűtése – adott esetben sokkolása, meghatározott, állandó hőmérsékleten való tartása lényeges kihívás. 

2022. május. 12.

tovább

Nem olyan régen műhelyünkből került átadásra egy különleges, új fejlesztésű raktérhűtő, mégpedig egy Carrier gyártmányú Xarios 8 típusú hűtőgép. A Xarios termékcsalád tovább fejlesztett típusa.

2022. április. 01.

tovább

Quad szállításra alkalmas utánfutó gyártás

 

Egyik ügyfelünk keresett meg azzal, hogy kifejezetten quad szállítására alkalmas utánfutót szeretnének, így a gyártási kapacitásunkat ebbe az irányba is alakítottuk. Akár új utánfutóra, akár meglévő átalakítására, javítására van szüksége állunk szolgálatára kecskeméti telephelyünkön.

2022. március. 01.

tovább

Mai változó világunkban a piac igényeihez való alkalmazkodás elengedhetetlen. Ezért is nyitottunk új partner felé. Így lettünk a Dometic Group magyarországi hivatalos márkaszervize és értékesítési pontja. 

2022. február. 05.

tovább