Megbízhatóság... Minőség... Robi Mobil

Kötelező szivárgásvizsgálat

Kötelező szivárgásvizsgálat

Telik az idő

Hűtőegységek szivárgásvizsgálati kötelezettségét előírás szabályozza, így engedje meg, hogy emlékeztessük a kötelező felülvizsgálatra. Szivárgásvizsgálatot csak az arra jogosult és szakképzett műhely végezhet a megfelelő műszerekkel, eszközökkel. A vizsgálat célja megállapítani, hogy a szivárgás mértéke a megengedett határ alatt van-e vagy sem.

 

Szivárgásvizsgálat eredménye a következő lehet:

  • Megfelelt
  • Nem megfelelt

 

"Megfelelt minősítés" során megállapítható, hogy a raktérhűtő az engedélyezett szivárgási tartományon belül van, majd a központi nyilvántartási rendszerben online rögzíthető.

 

"Nem megfelelt minősítés" esetén pedig a szivárgás mértéke meghaladja megengedett értéket. Így intézkedni kell a szivárgás megszüntetéséről, majd 30 napon belül megismételtetni a szivárgásvizsgálatot.

 

A szivárgásvizsgálat eredményéről jegyzőkönyvet készítünk, melyet a hatóság honlapjára töltünk fel.
Megfelelt vizsgálati eredmény után igazoló matrica kiragasztása kerül a hűtőegységre. Amennyiben a "nem megfelelt" minősítést kapja raktérhűtője, ne aggódjon mi, a Robi Mobil-nál elvégezzük a raktérhűtő szükséges javítását, majd az ismételt vizsgálatot.

 

Hűtőkamrák és hűtőházak szivárgásvizsgálata

A rendszeres szivárgásvizsgálat hűtőkamrák és hűtőházak esetében is kötelező. Természetesen ezen területen is állunk rendelkezésükre. 

 

Mint hivatalos szivárgásvizsgálatra jogosult szerviz várjuk Önt felülvizsgálatra.

Kérjen időpontot még ma!

 

+36 20 329 00 73

+36 20 262 01 64

.