Megbízhatóság... Minőség... Robi Mobil

Probléma megoldás hatékonyan egy igazi csapatként

Mikor máskor

 

Beköszöntött a nyár, vele együtt a csodálatos napsütés csakúgy, mint a hirtelen jött kánikula. Mikor máskor romlana el egy hűtőrendszer, ha nem a legnagyobb meleg kellős közepén! Tulajdonosának legnagyobb bosszúságára.

 

Nem történt ez másként kedves kecskeméti ügyfelünk esetében sem, aki egy helyi prominens cukrászati vállalkozás ügyvezető asszonya. A következő problémával személyesen Ő kereste fel telepünket. A hűtős kisteherautójuk, egy Toyota Hiace, hűtő része mondta fel a szolgálatot a kánikula kellős közepén. A probléma pedig azonnali segítségért kiáltott.

 

Cukrászda hűtőrendszer javítás - Robi Mobil Kft.

 

A probléma gyors diagnosztizálása

 

Kollégáink egy alapos diagnózis után feltérképezték a lehetséges hibaforrásokat. Nagyvonalakban a rendszerben kevés volt a hűtőközeg, a kondenzátornál szivárgott a hűtőgáz. Az elpárologtató eltömődött.

 

Megoldás fókuszú hozzáállás

 

A kapacitás leterheltségünk ellenére is 2 napra a megkeresése után a kisteherautót sikerült berakni a szervizünkbe, így a lehető leghamarabb javítás alá került. Mindez nem jöhetett volna létre, a jól összeszokott és profi csapatunk nélkül, akinek külön köszönet jár a megbízható és lelkiismeretes munkájáért.