Hűtőautó

Szállítmányozási szokásokhoz igazodva, igényeket figyelembe véve törekszünk arra, hogy ügyfeleink a legoptimálisabban pakolható és nagy rakodósúllyal terhelhető autót kapják.

Hűtőautó

Szállítmányozási szokásokhoz igazodva, igényeket figyelembe véve törekszünk arra, hogy ügyfeleink a legoptimálisabban pakolható és nagy rakodósúllyal terhelhető autót kapják. 

 

Célunk:

• Optimális raktérkialakítás

egyedi igények

• könnyű súly

• kimagasló hőszigetelés

• minőségi és strapabíró anyagok, melyek ellenállnak a mindennapi munka okozta terhelésnek

• megfelelő raktérhűtő beépítése.

 

Legyen szó bármilyen hűtött- (zöldség-gyümölcs, hús, gyógyszer), vagy fagyasztott árufuvarozásról, a hűtőautónak a hidegebb hőmérséklettől, a rekkenő forróságig minden évszak esetében, ugyanazt a raktér hőmérsékletet kell megtartania, mely a biztonságos élelmiszerfuvarozási elvárás.

 

A hűtőautó felépítmény teljes mértékben fuvarozott áru szempontjából elvárt hőmérsékletre és a szállítási körülményekre gyártható.

 

 

Kérjen árajánlatot!

 

Korábbi blog cikkeink

Hűtőkamra gyártás, telepítés, karbantartás, burkolás

 

Jelentős mennyiségű hűtendő termék esetében különösen fontos a megfelelő hőfokra való hűtés – hőfokon tartás. Ehhez igyekszünk mi segítséget nyújtani szaktudásunkkal.

Az élelmiszeripari követelményeknek megfelelően a romlandó áruk hűtése – adott esetben sokkolása, meghatározott, állandó hőmérsékleten való tartása lényeges kihívás. 

2022. május. 12.

tovább

Nem olyan régen műhelyünkből került átadásra egy különleges, új fejlesztésű raktérhűtő, mégpedig egy Carrier gyártmányú Xarios 8 típusú hűtőgép. A Xarios termékcsalád tovább fejlesztett típusa.

2022. április. 01.

tovább

Quad szállításra alkalmas utánfutó gyártás

 

Egyik ügyfelünk keresett meg azzal, hogy kifejezetten quad szállítására alkalmas utánfutót szeretnének, így a gyártási kapacitásunkat ebbe az irányba is alakítottuk. Akár új utánfutóra, akár meglévő átalakítására, javítására van szüksége állunk szolgálatára kecskeméti telephelyünkön.

2022. március. 01.

tovább

Mai változó világunkban a piac igényeihez való alkalmazkodás elengedhetetlen. Ezért is nyitottunk új partner felé. Így lettünk a Dometic Group magyarországi hivatalos márkaszervize és értékesítési pontja. 

2022. február. 05.

tovább