Hűtősdobozok

A következőkben a hűtősdobozokról lesz szó röviden.

Hűtősdobozok

A Hűtősdoboz egy olyan hűtött tér megoldás, amely nem igényel olyan fokú raktér átalakítást, mint például egy furgon utólagos hőszigetelésének kialakítása, ezáltal nagyobb fokú felhasználói variálhatóságot is biztosít.

 

A doboz könnyen behelyezhető, vagy kivehető a gépjármű rakteréből a fuvarozási elvárásnak megfelelően.

Hűtősdoboz Hűtősdoboz
A hűtősdoboz jellemzői

 

  • A doboz borítása időjárásálló (hűtőgéppel ellátott doboz esetén, a hűtőgép időjárás elleni védettsége kötelezően megoldandó).
  • Egyik legnagyobb előnye, hogy jelentős költségmegtakarítás érhető el, mivel a gépjárműnek nincs átalakítási költsége, ami adott esetben több százezer forintra is tehető.
  • + 5°C-os hőtárolásra kitűnően alkalmas.
  • Sok egyéb kiegészítővel ellátható (pl: bokalemez borítás, rakományrögzítés, elválasztó fal, többféle padlózat, műgyanta, vagy cseppmintás alumínium lemezborítás).
  • Egyéni ajtókialakítás lehetséges.
  • Alacsony áramfelvétel.

 

Hűtősdoboz Hűtősdoboz

Korábbi blog cikkeink

Hűtőkamra gyártás, telepítés, karbantartás, burkolás

 

Jelentős mennyiségű hűtendő termék esetében különösen fontos a megfelelő hőfokra való hűtés – hőfokon tartás. Ehhez igyekszünk mi segítséget nyújtani szaktudásunkkal.

Az élelmiszeripari követelményeknek megfelelően a romlandó áruk hűtése – adott esetben sokkolása, meghatározott, állandó hőmérsékleten való tartása lényeges kihívás. 

2022. május. 12.

tovább

Nem olyan régen műhelyünkből került átadásra egy különleges, új fejlesztésű raktérhűtő, mégpedig egy Carrier gyártmányú Xarios 8 típusú hűtőgép. A Xarios termékcsalád tovább fejlesztett típusa.

2022. április. 01.

tovább

Quad szállításra alkalmas utánfutó gyártás

 

Egyik ügyfelünk keresett meg azzal, hogy kifejezetten quad szállítására alkalmas utánfutót szeretnének, így a gyártási kapacitásunkat ebbe az irányba is alakítottuk. Akár új utánfutóra, akár meglévő átalakítására, javítására van szüksége állunk szolgálatára kecskeméti telephelyünkön.

2022. március. 01.

tovább

Mai változó világunkban a piac igényeihez való alkalmazkodás elengedhetetlen. Ezért is nyitottunk új partner felé. Így lettünk a Dometic Group magyarországi hivatalos márkaszervize és értékesítési pontja. 

2022. február. 05.

tovább