Fülkehűtő javítás mezőgazdasági és munkagépekbe, buszokba

A nyári kánikula idején bőven akad tennivaló a földeken. Egy megfelelően működő fülkehűtő elviselhetővé teszi a rekkenő hőséget egy traktorban, vagy más erőgép fülkéjében.

Fülkehűtő javítás mezőgazdasági és munkagépekbe, buszokba

A nyári kánikula idején bőven akad tennivaló a földeken. Egy megfelelően működő fülkehűtő elviselhetővé teszi a rekkenő hőséget egy traktorban, vagy más erőgép fülkéjében. A gond akkor van, ha pont a nyár legmelegebb napjaiban megy tönkre a fülkehűtő berendezés.

 

Fülkehűtő szervizünk várja Önt!

Cégünk számos fülkehűtő és állóklíma márka megbízható szerviz partnereként arra törekszik, hogy Ön minél hamarabb élvezhesse kellemes hőmérsékletet akár álló motornál vagy menet közben is a traktorok és munkagépek fülkéjében.

Munka- és mezőgazdasági gépek fülkehűtésének Bács-Kiskun megyei szervize várja Önt!

 

Manuális vagy automata hőmérséklet-szabályozással működő fülkehűtő?

Nem akadály! Több éves tapasztalatunk és szakmai tudásunk legjavával igyekszünk a javítást mielőbb elvégezni.

 

A légkondicionálók szinte már az alapfelszereltséghez tartoznak a munkagépekben is. Ezek rendszeres karbantartásával sok későbbi kellemetlenségtől kímélhetjük meg magunkat.

 

Munka- és mezőgazdasági gépek fülkehűtésének Bács-Kiskun megyei szervize várja Önt!

 

Referenciáink: 

Emelőkosaras Nissan klímabeszerelés

Traktor fülkehűtés javítás

Lakókocsi klímájának komplett szervize

Autóbuszok klímaberendezéseinek beépítése és karbantartása, javítása

Korábbi blog cikkeink

Hűtőkamra gyártás, telepítés, karbantartás, burkolás

 

Jelentős mennyiségű hűtendő termék esetében különösen fontos a megfelelő hőfokra való hűtés – hőfokon tartás. Ehhez igyekszünk mi segítséget nyújtani szaktudásunkkal.

Az élelmiszeripari követelményeknek megfelelően a romlandó áruk hűtése – adott esetben sokkolása, meghatározott, állandó hőmérsékleten való tartása lényeges kihívás. 

2022. május. 12.

tovább

Nem olyan régen műhelyünkből került átadásra egy különleges, új fejlesztésű raktérhűtő, mégpedig egy Carrier gyártmányú Xarios 8 típusú hűtőgép. A Xarios termékcsalád tovább fejlesztett típusa.

2022. április. 01.

tovább

Quad szállításra alkalmas utánfutó gyártás

 

Egyik ügyfelünk keresett meg azzal, hogy kifejezetten quad szállítására alkalmas utánfutót szeretnének, így a gyártási kapacitásunkat ebbe az irányba is alakítottuk. Akár új utánfutóra, akár meglévő átalakítására, javítására van szüksége állunk szolgálatára kecskeméti telephelyünkön.

2022. március. 01.

tovább

Mai változó világunkban a piac igényeihez való alkalmazkodás elengedhetetlen. Ezért is nyitottunk új partner felé. Így lettünk a Dometic Group magyarországi hivatalos márkaszervize és értékesítési pontja. 

2022. február. 05.

tovább