Hogyan történik nálunk egy árajánlatkérés!

Miért nem dolgozunk sablonos árajánlatokkal? Egyszerű a válasz, azért mert minden megkeresést egyediként kezelünk.

Hogyan történik nálunk egy árajánlatkérés!

Miért nem dolgozunk sablonos árajánlatokkal? Egyszerű a válasz, azért mert minden megkeresést egyediként kezelünk. Több, mint 30 éves tapasztalatunk bebizonyította, hogy az akár többszöri telefonos egyeztetés elengedhetetlen, hiszen a partnereink változatos fuvarfeladatokat látnak el a szállítmányozás területén.

 

Személyre szabott árajánlat

A lehető legtöbb információ alapján, a lehető legpontosabb árajánlatot igyekszünk összeállítani Önnek a lehető legrövidebb időn belül. Eltérően más cégektől,-  ahol a kevés információn alapuló gyors és olcsónak tűnő árajánlat, a pontosítások után még sokban módosulhat-, mi már az elejétől fogva arra adunk árajánlatot, amit az ügyféllel kapcsolatos egyeztetésekből megtudunk. A telefonos beszélgetés során igyekszünk megismerni a profilt, az elvárást, a technikai paramétereket, azt hogy milyen célra kívánja használni a felépítményt.

Bár az a kérdés, hogy “Milyen célra használná az adott felépítményt?” nagyon elcsépeltnek tűnhet, mégis rendkívül lényeges. Így mi ezt a kérdést nem kezeljük felületesen, hiszen nagyon fontos megtudnunk, hogy mire szeretné azt a felépítményt használni, elvégre így lehet releváns szakmai tanácsot is adni az érdeklődő ügyfélnek. 

 

 

Tanácsadás - Robi mobil

Tanácsadás

Tapasztalataink alapján elmondhatjuk, hogy árajánlatkérő ügyfeleink szeretik a tanácsot, szeretnek bőséges információ birtokában logikus döntést hozni. Laikusként sokan nincsenek tisztában egyes részletekkel, így szívesen meghallgatják szakértő kollégáink segítségét, ami sokat számít a mérlegelés folyamatában.

Egyeztetés - Robi mobil

Több körös egyeztetés a pontosan kidolgozott árajánlathoz!

Vannak árajánlatok, amelyekre viszonylag könnyen és rövid egyeztetés után tudunk árajánlatot összerakni, de a túlnyomó többségben fontos a részletesebb egyeztetés a finomhangoláshoz. Az indikatív árajánlatot igyekszünk a viszonylag rövid időn belül megküldeni.

Javítás - Robi mobil

Árazás javítási munkálat esetén

Javításra mindig körültekintően kell árajánlatot adnunk, hiszen látatlanban nehéz meghatározni a probléma súlyosságát. Ami itt egy nem elhanyagolható információ, az az, hogy pénztárca-barát javítási megoldásokban gondolkodunk hosszútávú és minőségre törekvéssel.

Legyen szó felépítmény, raktárhűtő, emelőhátfal, állófűtés javításról; átalakításról; gyártásról állunk rendelkezésre!