Ajánlatkérés sáv

 
Ajánlatkérés

Kérdése maradt? Ajánlatot kérne?

Árajánlatot kérek

Raktérhűtő alkatrész készlet

 

Fennállásunk óta törekedtünk a gyors és precíz munkavégzésre. Ennek pedig 2 alap feltétele volt, a megfelelő alkatrész ellátottság és a szaktudás.

 

Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarország egyik legnagyobb, hanem a legnagyobb raktérhűtő alkatrészkészletével rendelkezünk, legyen szó akár régebbi, vagy újabb típusokhoz szükséges tartozékokról. 

 

Raktárkészletünkben nem szereplő, speciális, ritkább alkatrészt is szállítástól függően rövid időn belül megpróbáljuk szerezni, majd beépíteni. Széleskörű alkatrész ellátottságunk van szinte az összes, jelentős hűtőgépgyártó termékeiből.

 

Referenciáink között tudhatunk prominens állami, élelmiszeripari és kereskedelmi cégeket. 

 

Mivel az élet változatos munkák elé állít, érdekességként szeretnénk megosztani Önökkel egy extrém esetet. Általában nem minden alkatrészcserét van lehetőségünk a műhelyünkben megoldani, így ez ebben az esetben is így történt. Ki kellett szállnunk helyszínre. Mégpedig az erdő kellős közepére, ahol egy erőgép javítása volt a feladat. Érdekes munkák és helyszínek mindig is előfordulnak, mi pedig nyitottan várjuk a lehetőséget.

 

Minden esetben törekszünk arra, hogy ügyfeleink kérését teljesíteni tudjuk. Kérje munkatársaink segítségét bármilyen alkatrész, vagy tartozék beszerzésében, és beszerelésében, hogy az Ön gépjárművei mihamarabb folytathassák a munkát az utakon.

Új és használt raktérhűtő alkatrészek kereskedelme

 
Rólunk mondták

Blog

Blog
mutasd mind

Ügyfeleink   -  

Ők már minket választottak