Megbízhatóság... Minőség... Robi Mobil

Ajánlatkérés sáv

 

Kérdése maradt? Ajánlatot kérne?

Megfelelő felépítmény a megfelelő gépjárműre

Az elmúlt 30 év megtanított bennünket arra, hogy fokozott figyelemmel kövessük a változást, ezzel együtt a megbízóink igényeit, elvárásait, szállítási szokásait. Ugyanakkor rendíthetetlenül ragaszkodunk a minőséghez, a tartós, időtálló végeredményhez.

 

Korábban a hűtéstechnika területén, majd a felépítmények gyártása, karbantartása területén is változtak az ügyfelek elvárásai. Egyre nagyobb mértékben megmutatkozott az, hogy még ha apróságokban is, de egyedi kialakítást is szeretnének. Ezen elv mentén, egyre inkább kialakultak az ügyfélre szabott, egyedi felépítmények, holott a standardizált felépítmény kialakításoknak, avagy a használt felépítményeknek is megvan a maga szerepe. Manapság az emelőhátfalak, állófűtések által uralt piaci részen is hasonló tendencia figyelhető meg. Ami viszont állandó alapelvárás, az a felépítmények javítása megfelelő minőségben.

Zárt, dobozos felépítmények gyártása, karbantartása

 

Ön már lehet elképzelte a legideálisabb gépjárműtípust márka, fogyasztás, strapabírás tekintetében; szerencsére a mai piac bőséges választási lehetőséget kínál. Legyen standard kialakítás, érkezzen külföldről, legyen hazai, legyen a közelemben gyártott, legyen máshol, ne kelljen rá sokat várni…. mind-mind jogosan felmerülő kérdések.

 

De az egyedi igények már más megoldást, hozzáállást követelnek meg.

 

Teljesen más felépítmény kialakítás az ideális, akár 2 hasonló élelmiszer-, építő-, vagy akár vendéglátóipari cég számára. Így nem csoda, hogy a mai vállalkozások nem szeretnének kompromisszumot kötni. És nem is kell!

 

Felépítmények javítása a Robi Mobilnál

 

Ügyfeleink igényeit figyelembe véve jutottunk arra az elhatározásra, hogy segítünk nekik nem csak a raktérhűtők esetében, hanem a gépjárművükön lévő felépítményeikkel kapcsolatban is. Így indult el a felépítmények javítása legyen az szigetelt, vagy szigeteletlen kialakítás. Forduljon hozzánk bizalommal amennyiben sérült, megrongálódott felépítménye felújításra szorul! Legyen szó ajtókeret, ajtószárny, padlózat, homlokfal, oldalfal vagy tető rendbehozataláról.

 

Felépítmények gyártása

 

Az indulás óta eltelt években folyamatosan igyekszünk partnereink igényeihez alkalmazkodni, így a felépítmények gyártása is sorra került. Tapasztalataink alapján kiemelt szerepet kap a minőségi kialakítás.

 

Milyen az ideális felépítmény?

 • egyedi igények figyelembe vételével kialakított
 • részleteiben minőségi
 • hosszú távon használható
 • megfelel a hatályos törvényi és jogszabályi kötelezettségeknek

 

Bármilyen felépítmény kivitelezhető?

 

Nyilvánvalóan törekszünk az Ön elképzelésének leginkább megfelelő kivitelezésre, ugyanakkor jármű műszaki paraméterei és a szabályozási rendszerek bizonyos határokat szabnak. Ezért célszerű akár egy gépjármű beszerzése előtt feltérképezni a lehetőségeket, milyen alvázra, milyen felépítmény ültethető.

 

 

Miért mi?

 

Mert figyelünk az Ön igényeire és törekszünk azt a lehető legmegfelelőbb módon kiszolgálni.

Mert barátságos hangnemet kap.

Mert az áraink nem a földtől elrugaszkodottak.

Nézzen szét az alábbi felépítmény típusaink között!
 
Platós, ponyvás platós
 
 
Alumínium dobozos
 
 
Utólagosan hőszigetelt furgonok, szigetelt felépítmények
 
 
Raktér burkolások, szigeteletlen felépítmények
 
 
Speciális kialakítás
 
 
Felépítmény átalakítások, javítások
 
 
Hűtősdobozok
 
Az általunk kivitelezett felépítmények belföldi és nemzetközi árufuvarozásban is megbízhatóan megállják a helyüket.
Rólunk mondták
 • Vígh Lajos – Ügyvezető igazgató - Fornetti-Trans Kft.

  Számomra fontos, hogy a Robi Mobil megbízható cég; szakmailag sokrétű szolgáltatást nyújt a klíma-, autóvillamosság javításon át egészen a felépítmények javításáig, gyártásáig. Mindezeken túl a pontos és korrekt elszámolás, az elvállalt munkák határidőre történő átadása és nagyon fontos; a jó emberi és üzleti viszony jellemzi a raktérhűtős szervizek változatos világában.

   

  Nagy fegyvertény a cégnél a rengeteg alkatrész a polcon, hogy a javítás nagyon rövid időn belül megtörténhessen és ne kelljen hosszú napokat, heteket várni az alkatrész megérkezésére.

  Vígh Lajos – Ügyvezető igazgató - Fornetti-Trans Kft.
 • Csontos János –Járműparkért felelős Műszaki vezető - P&P Pékáru Kft.

  Precízen elvégzett munkák és megfelelő árszint jellemzik a céget. Ami számomra különösen fontos, a „beeső” munkákat is gyorsan és hatékonyan végzik illetve az a nagy mennyiségű alkatrész, amit raktáron tart a cég. Ezáltal nem kell hosszú napokat várni a munkák elkészültére.

  Csontos János –Járműparkért felelős Műszaki vezető - P&P Pékáru Kft.
 • Berkó Sándor – Tulajdonos - Berkó Cukrászda

  A készítés a szerelés és a megoldás is tökéletes. Aki nem hiszi el, hívjon fel.

  Berkó Sándor – Tulajdonos - Berkó Cukrászda
 • Fejedelmi Pékség

  Nagyon tetszett a profizmus és a szakszerűség, azonnal látszott, hogy a cég komoly tapasztalattal rendelkezik. Bár fiatal autóról volt szó, nagyon megkopott a padlózat, ezért volt szükség egy műgyanta kiöntésre. Ami azóta is kiválóan bírja a gyűrődést. Jól működő kommunikációval, a határidő pontos betartásával és a tökéles minőségű végeredménnyel nagyon elégedett vagyok. Az ár - érték arány megfelelő.

  Fejedelmi Pékség
 • Papp Miklós - Műszaki igazgató – Busa Kft.

  Nagyon jó, hogy most nincs semmi problémánk, de ha szükséges, úgyis csak Önökhöz megyek, mint mindig az elmúlt időben.

  Papp Miklós - Műszaki igazgató – Busa Kft.
Blog
Egyedi szerszámosláda gyártás maximális ügyfél igények szerint

Egyedi szerszámosláda gyártás maximális ügyfél igények szerint

2020. október. 01.

Profilunkba tartozik a platóra helyezhető szerszámos láda gyártása 100%-ban egyedi igények szerint.

Olvasson tovább
Az elismerés mindenkinek jól esik

Az elismerés mindenkinek jól esik

2020. szeptember. 01.

A minap volt lehetőségünk beszélgetni egy régi ügyféllel, aki közel 20 éve Dél-Magyarország számos cukrászati és sütőipari vállalkozásait látja el alapanyaggal. 

Olvasson tovább

Ügyfeleink

Ők már minket választottak