Non stop teherautó raktérhűtő szerviz – 0-24 rendelkezésre állás

Váratlan helyzetekre megoldást nyújtva már régóta végzünk non stop szerviz lehetőséget, 24 órás rendelkezésre állást. Mivel a teherautók állandóan úton vannak, a meghibásodások is gyakran menet közben történnek. 

Non stop teherautó raktérhűtő szerviz – 0-24 rendelkezésre állás

Váratlan helyzetekre megoldást nyújtva már régóta végzünk non stop szerviz lehetőséget, 24 órás rendelkezésre állást. Mivel a teherautók állandóan úton vannak, a meghibásodások is gyakran menet közben történnek. 

Non stop raktérhűtő szerviz

A 0-24 órás szervizszolgáltatásunk raktérhűtő meghibásodás esetén vehető igénybe, leginkább olyan helyzetekben, mikor a javítás nem tűr halasztást. Főként Közép-Magyarország, de szükség esetén az ország egész területéről fogadjuk a bajba jutott teherautó sofőrök hívását az alábbi számainkon: 

 

20/958-40-80

20/806-40-80

 

Miért a Robi Mobil 0-24 teherautó szerviz?

  • Mert számunkra a legfontosabb az Ön raktérhűtőjének szakszerű javítása a lehető legrövidebb időn belül. 
  • Mert csapatunk magas szakmai hozzáértése és precizitása alapelvárás. 
  • Mert több mint 30 éves szerviz tapasztalattal rendelkezünk a haszongépjármű piacon. 

 

Ha bajba került, hívjon minket a nap 24 órájában!

 

Non stop, 0-24 órás szerviz nagy gépjárművek számára a standard munkaidőn kívül

Hosszú évek óta szlogenünk a „Megbízhatóság... Minőség... Robi Mobil. Nem véletlenül. Hiszen tudjuk, hogy egy sürgős, halasztást nem tűrő esetben mennyire fontos, ha van kire számítanunk.
Mennyire fontos, ha az ügyfelünk tudja, hogy úton a segítség. Főként, ha az minőségi. 

 

Szerviz folyamatok során minden esetben törekszünk a magas színvonalú munkavégzésre, minőségi, ugyanakkor megfizethető árú alkatrészek beépítésére. A bejelentést követően minél hamarabb törekszünk kiérkezni a helyszínre, majd a hiba feltárása utána, azt a lehető leggyorsabban elhárítani, hogy Ön minél előbb újra útra tudjon kelni.

 

Hétköznapi munkaidőn kívül hívja non stop szerviz vonalunkat!

 

20/958-40-80

20/806-40-80

 

Számunkat mentse el későbbre! Bármikor jól jöhet.

 

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a munkaidőn kívüli SOS raktérhűtő szervizszolgáltatásunk feláras, így abban az esetben javasoljuk, ha a probléma nem tűr halasztást és nem várhat a hivatalos munkaidő megkezdéséig!

Korábbi blog cikkeink

Hűtőkamra gyártás, telepítés, karbantartás, burkolás

 

Jelentős mennyiségű hűtendő termék esetében különösen fontos a megfelelő hőfokra való hűtés – hőfokon tartás. Ehhez igyekszünk mi segítséget nyújtani szaktudásunkkal.

Az élelmiszeripari követelményeknek megfelelően a romlandó áruk hűtése – adott esetben sokkolása, meghatározott, állandó hőmérsékleten való tartása lényeges kihívás. 

2022. május. 12.

tovább

Nem olyan régen műhelyünkből került átadásra egy különleges, új fejlesztésű raktérhűtő, mégpedig egy Carrier gyártmányú Xarios 8 típusú hűtőgép. A Xarios termékcsalád tovább fejlesztett típusa.

2022. április. 01.

tovább

Quad szállításra alkalmas utánfutó gyártás

 

Egyik ügyfelünk keresett meg azzal, hogy kifejezetten quad szállítására alkalmas utánfutót szeretnének, így a gyártási kapacitásunkat ebbe az irányba is alakítottuk. Akár új utánfutóra, akár meglévő átalakítására, javítására van szüksége állunk szolgálatára kecskeméti telephelyünkön.

2022. március. 01.

tovább

Mai változó világunkban a piac igényeihez való alkalmazkodás elengedhetetlen. Ezért is nyitottunk új partner felé. Így lettünk a Dometic Group magyarországi hivatalos márkaszervize és értékesítési pontja. 

2022. február. 05.

tovább