Ajánlatkérés sáv

 
Ajánlatkérés

Kérdése maradt? Ajánlatot kérne?

Árajánlatot kérek

 

Ismerjék meg az egyik kevésbé köztudott oldalunkat, ami nem más, mint a buszok klímarendszerének szervize.

 

 

A klímaberendezés a járművekben az utastér szellőztetésére, hűtésére használható, így rendkívül fontos, hogy megfelelően működjön. 

Hűtés-fűtés - Robi Mobil

Autóbusz klímajavítás a Robi Mobil szolgáltatás palettáján:

 

  • autóbusz klímarendszerének szervizelése
  • hűtő-fűtő rendszerek ellenőrzése, kötelező karbantartása
  • buszklíma alkatrészek beszerzése
  • autóbusz klímatisztítása, fertőtlenítése

 

A gépjárművekben található klímaberendezések tisztítása évente legalább egy alkalommal, a nyári időszak kezdete előtt ajánlott. A szakszerűen karbantartott klímával növelhető a berendezés hatékonysága és élettartama, továbbá jelentősen csökkenthető az energiafelhasználás is. De az egyik legfontosabb szempont a pollenektől és a baktériumoktól való megtisztítás. A klímában összegyűlt por és pollen táptalaja a nemkívánatos mikroorganizmusoknak, amelyek felső légúti megbetegedést okozhatnak, közöttük a jól ismert legionellózist. A klíma alapos, ugyanakkor rendszeres tisztítása segít megszabadulni a járműben megjelenő kellemetlen szagoktól, csak úgy, mint ezektől a baktériumoktól. A fertőtlenítő tisztítás megelőzi a berendezésben penészgombák megtelepedését és elszaporodását is.

 

Kellemetlen élmény, mikor a nyári melegben a klíma nem működik egy zsúfolt tömegközlekedési eszközön, vagy a téli hidegben leáll a fűtés. A berendezés kompresszora felmondja a szolgálatot, esetleg a hűtő, vagy a ventilátor sem működik. A sofőr és az utasok érdekében a rendszeres karbantartással ez elkerülhető. Ha pedig már a hiba jelentkezett, szakembereink igyekeznek segíteni Önnek, hogy mielőbb működőképes megfelelő hőmérsékletű utastér fogadhassa az busszal utazókat.

 

Kérjen időpontot szervizünkbe!

Rólunk mondták

Blog

Blog
mutasd mind

Ügyfeleink   -  

Ők már minket választottak