Megbízhatóság... Minőség... Robi Mobil

Ajánlatkérés sáv

 

Kérdése maradt? Ajánlatot kérne?

 

 

 

 

Ismerjék meg az egyik kevésbé köztudott oldalunkat, ami nem más, mint a buszok klímarendszerének szervize.

 

 

A klímaberendezés a járművekben az utastér szellőztetésére, hűtésére használható, így rendkívül fontos, hogy megfelelően működjön. 

Hűtés-fűtés - Robi Mobil

Autóbusz klímajavítás a Robi Mobil szolgáltatás palettáján:

 

 • autóbusz klímarendszerének szervizelése
 • hűtő-fűtő rendszerek ellenőrzése, kötelező karbantartása
 • buszklíma alkatrészek beszerzése
 • autóbusz klímatisztítása, fertőtlenítése

 

A gépjárművekben található klímaberendezések tisztítása évente legalább egy alkalommal, a nyári időszak kezdete előtt ajánlott. A szakszerűen karbantartott klímával növelhető a berendezés hatékonysága és élettartama, továbbá jelentősen csökkenthető az energiafelhasználás is. De az egyik legfontosabb szempont a pollenektől és a baktériumoktól való megtisztítás. A klímában összegyűlt por és pollen táptalaja a nemkívánatos mikroorganizmusoknak, amelyek felső légúti megbetegedést okozhatnak, közöttük a jól ismert legionellózist. A klíma alapos, ugyanakkor rendszeres tisztítása segít megszabadulni a járműben megjelenő kellemetlen szagoktól, csak úgy, mint ezektől a baktériumoktól. A fertőtlenítő tisztítás megelőzi a berendezésben penészgombák megtelepedését és elszaporodását is.

 

Kellemetlen élmény, mikor a nyári melegben a klíma nem működik egy zsúfolt tömegközlekedési eszközön, vagy a téli hidegben leáll a fűtés. A berendezés kompresszora felmondja a szolgálatot, esetleg a hűtő, vagy a ventilátor sem működik. A sofőr és az utasok érdekében a rendszeres karbantartással ez elkerülhető. Ha pedig már a hiba jelentkezett, szakembereink igyekeznek segíteni Önnek, hogy mielőbb működőképes megfelelő hőmérsékletű utastér fogadhassa az busszal utazókat.

 

Kérjen időpontot szervizünkbe!

Rólunk mondták
 • Vígh Lajos – Ügyvezető igazgató - Fornetti-Trans Kft.

  Számomra fontos, hogy a Robi Mobil megbízható cég; szakmailag sokrétű szolgáltatást nyújt a klíma-, autóvillamosság javításon át egészen a felépítmények javításáig, gyártásáig. Mindezeken túl a pontos és korrekt elszámolás, az elvállalt munkák határidőre történő átadása és nagyon fontos; a jó emberi és üzleti viszony jellemzi a raktérhűtős szervizek változatos világában.

   

  Nagy fegyvertény a cégnél a rengeteg alkatrész a polcon, hogy a javítás nagyon rövid időn belül megtörténhessen és ne kelljen hosszú napokat, heteket várni az alkatrész megérkezésére.

  Vígh Lajos – Ügyvezető igazgató - Fornetti-Trans Kft.
 • Csontos János –Járműparkért felelős Műszaki vezető - P&P Pékáru Kft.

  Precízen elvégzett munkák és megfelelő árszint jellemzik a céget. Ami számomra különösen fontos, a „beeső” munkákat is gyorsan és hatékonyan végzik illetve az a nagy mennyiségű alkatrész, amit raktáron tart a cég. Ezáltal nem kell hosszú napokat várni a munkák elkészültére.

  Csontos János –Járműparkért felelős Műszaki vezető - P&P Pékáru Kft.
 • Berkó Sándor – Tulajdonos - Berkó Cukrászda

  A készítés a szerelés és a megoldás is tökéletes. Aki nem hiszi el, hívjon fel.

  Berkó Sándor – Tulajdonos - Berkó Cukrászda
 • Fejedelmi Pékség

  Nagyon tetszett a profizmus és a szakszerűség, azonnal látszott, hogy a cég komoly tapasztalattal rendelkezik. Bár fiatal autóról volt szó, nagyon megkopott a padlózat, ezért volt szükség egy műgyanta kiöntésre. Ami azóta is kiválóan bírja a gyűrődést. Jól működő kommunikációval, a határidő pontos betartásával és a tökéles minőségű végeredménnyel nagyon elégedett vagyok. Az ár - érték arány megfelelő.

  Fejedelmi Pékség
 • Papp Miklós - Műszaki igazgató – Busa Kft.

  Nagyon jó, hogy most nincs semmi problémánk, de ha szükséges, úgyis csak Önökhöz megyek, mint mindig az elmúlt időben.

  Papp Miklós - Műszaki igazgató – Busa Kft.
Blog
Tisztelt szállítmányozó cégvezető!

Tisztelt szállítmányozó cégvezető!

2020. november. 15.

Alkatrészre van szüksége?

Magyarország egyik legnagyobb alkatrészkészletével rendelkezünk raktérhűtő aggregátokat illetően.

Olvasson tovább
Sikersztori

Sikersztori

2020. november. 01.

Egy őszi reggelen egyszer csak megáll egy 40 tonnás hűtős felépítménnyel ellátott kamion kicsivel előttem és látom, hogy a sofőrje rendkívül tanácstalan.

Olvasson tovább

Ügyfeleink

Ők már minket választottak