Megbízhatóság... Minőség... Robi Mobil

Ajánlatkérés sáv

 

Kérdése maradt? Ajánlatot kérne?

 

 

 

 

Ismerjék meg az egyik kevésbé köztudott oldalunkat, ami nem más, mint a buszok klímarendszerének szervize.

 

 

A klímaberendezés a járművekben az utastér szellőztetésére, hűtésére használható, így rendkívül fontos, hogy megfelelően működjön. 

Hűtés-fűtés - Robi Mobil

Autóbusz klímajavítás a Robi Mobil szolgáltatás palettáján:

 

 • autóbusz klímarendszerének szervizelése
 • hűtő-fűtő rendszerek ellenőrzése, kötelező karbantartása
 • buszklíma alkatrészek beszerzése
 • autóbusz klímatisztítása, fertőtlenítése

 

A gépjárművekben található klímaberendezések tisztítása évente legalább egy alkalommal, a nyári időszak kezdete előtt ajánlott. A szakszerűen karbantartott klímával növelhető a berendezés hatékonysága és élettartama, továbbá jelentősen csökkenthető az energiafelhasználás is. De az egyik legfontosabb szempont a pollenektől és a baktériumoktól való megtisztítás. A klímában összegyűlt por és pollen táptalaja a nemkívánatos mikroorganizmusoknak, amelyek felső légúti megbetegedést okozhatnak, közöttük a jól ismert legionellózist. A klíma alapos, ugyanakkor rendszeres tisztítása segít megszabadulni a járműben megjelenő kellemetlen szagoktól, csak úgy, mint ezektől a baktériumoktól. A fertőtlenítő tisztítás megelőzi a berendezésben penészgombák megtelepedését és elszaporodását is.

 

Kellemetlen élmény, mikor a nyári melegben a klíma nem működik egy zsúfolt tömegközlekedési eszközön, vagy a téli hidegben leáll a fűtés. A berendezés kompresszora felmondja a szolgálatot, esetleg a hűtő, vagy a ventilátor sem működik. A sofőr és az utasok érdekében a rendszeres karbantartással ez elkerülhető. Ha pedig már a hiba jelentkezett, szakembereink igyekeznek segíteni Önnek, hogy mielőbb működőképes megfelelő hőmérsékletű utastér fogadhassa az busszal utazókat.

 

Kérjen időpontot szervizünkbe!

Rólunk mondták
 • Ügyvezető igazgató - Fornetti-Trans Kft.

  Számomra fontos, hogy a Robi Mobil megbízható cég; szakmailag sokrétű szolgáltatást nyújt a klíma-, autóvillamosság javításon át egészen a felépítmények javításáig, gyártásáig. Mindezeken túl a pontos és korrekt elszámolás, az elvállalt munkák határidőre történő átadása és nagyon fontos; a jó emberi és üzleti viszony jellemzi a raktérhűtős szervizek változatos világában.

   

  Nagy fegyvertény a cégnél a rengeteg alkatrész a polcon, hogy a javítás nagyon rövid időn belül megtörténhessen és ne kelljen hosszú napokat, heteket várni az alkatrész megérkezésére.

  Ügyvezető igazgató - Fornetti-Trans Kft.
 • Járműparkért felelős Műszaki vezető - P&P Pékáru Kft.

  Precízen elvégzett munkák és megfelelő árszint jellemzik a céget. Ami számomra különösen fontos, a „beeső” munkákat is gyorsan és hatékonyan végzik illetve az a nagy mennyiségű alkatrész, amit raktáron tart a cég. Ezáltal nem kell hosszú napokat várni a munkák elkészültére.

  Járműparkért felelős Műszaki vezető - P&P Pékáru Kft.
 • Tulajdonos - Berkó Cukrászda

  A készítés a szerelés és a megoldás is tökéletes. Aki nem hiszi el, hívjon fel.

  Tulajdonos - Berkó Cukrászda
 • Fejedelmi Pékség

  Nagyon tetszett a profizmus és a szakszerűség, azonnal látszott, hogy a cég komoly tapasztalattal rendelkezik. Bár fiatal autóról volt szó, nagyon megkopott a padlózat, ezért volt szükség egy műgyanta kiöntésre. Ami azóta is kiválóan bírja a gyűrődést. Jól működő kommunikációval, a határidő pontos betartásával és a tökéles minőségű végeredménnyel nagyon elégedett vagyok. Az ár - érték arány megfelelő.

  Fejedelmi Pékség
 • Műszaki igazgató – Busa Kft.

  Nagyon jó, hogy most nincs semmi problémánk, de ha szükséges, úgyis csak Önökhöz megyek, mint mindig az elmúlt időben.

  Műszaki igazgató – Busa Kft.
Blog
Fülkehűtő javítás mezőgazdasági és munkagépekbe, buszokba

Fülkehűtő javítás mezőgazdasági és munkagépekbe, buszokba

2021. augusztus. 01.

A nyári kánikula idején bőven akad tennivaló a földeken. Egy megfelelően működő fülkehűtő elviselhetővé teszi a rekkenő hőséget egy traktorban, vagy más erőgép fülkéjében.

Olvasson tovább
Hogyan történik nálunk egy árajánlatkérés!

Hogyan történik nálunk egy árajánlatkérés!

2021. július. 01.

Miért nem dolgozunk sablonos árajánlatokkal? Egyszerű a válasz, azért mert minden megkeresést egyediként kezelünk.

Olvasson tovább

Ügyfeleink

Ők már minket választottak