Megbízhatóság... Minőség... Robi Mobil

Ajánlatkérés sáv

 

Kérdése maradt? Ajánlatot kérne?

Mindennapi kihívásunk a változó piaci igények teljeskörű kiszolgálása a legkiválóbb színvonalon nem csupán Kecskeméten és környékén, hanem az egész országban. Ehhez a vállalkozások által megálmodott, egyedi elképzelések még szélesebbé tették termék palettánkat.

Speciális felépítmények kreatív kihívásai

A speciális felépítmények elkészítése nagyfokú kreativitást igényel, összehangolva a már megszokott minőségi műszaki tartalommal és precíz kivitelezési folyamattal. Az elképzelés alapján megszületett konkrét terv, segít Önnek abban, hogy pontosan azt kapja, amit korábban megálmodott.

 

Egyedi elképzelések

Kibővült kapcsolatrendszerünknek és több évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően nyitottak vagyunk bármilyen felépítmény elképzelés megvalósítására, legyen szó akár mobil iroda, mobil mérőautó, stb. kialakításáról.

 

Amire büszkék vagyunk

2018 év elején elnyertük azt a megbízást, ami alapján volt szerencsénk egy Mobil Kormányablak kisbusz komplett kialakítására.

 

Speciális kialakítás

 
Rólunk mondták
 • Ügyvezető igazgató - Fornetti-Trans Kft.

  Számomra fontos, hogy a Robi Mobil megbízható cég; szakmailag sokrétű szolgáltatást nyújt a klíma-, autóvillamosság javításon át egészen a felépítmények javításáig, gyártásáig. Mindezeken túl a pontos és korrekt elszámolás, az elvállalt munkák határidőre történő átadása és nagyon fontos; a jó emberi és üzleti viszony jellemzi a raktérhűtős szervizek változatos világában.

   

  Nagy fegyvertény a cégnél a rengeteg alkatrész a polcon, hogy a javítás nagyon rövid időn belül megtörténhessen és ne kelljen hosszú napokat, heteket várni az alkatrész megérkezésére.

  Ügyvezető igazgató - Fornetti-Trans Kft.
 • Járműparkért felelős Műszaki vezető - P&P Pékáru Kft.

  Precízen elvégzett munkák és megfelelő árszint jellemzik a céget. Ami számomra különösen fontos, a „beeső” munkákat is gyorsan és hatékonyan végzik illetve az a nagy mennyiségű alkatrész, amit raktáron tart a cég. Ezáltal nem kell hosszú napokat várni a munkák elkészültére.

  Járműparkért felelős Műszaki vezető - P&P Pékáru Kft.
 • Tulajdonos - Berkó Cukrászda

  A készítés a szerelés és a megoldás is tökéletes. Aki nem hiszi el, hívjon fel.

  Tulajdonos - Berkó Cukrászda
 • Fejedelmi Pékség

  Nagyon tetszett a profizmus és a szakszerűség, azonnal látszott, hogy a cég komoly tapasztalattal rendelkezik. Bár fiatal autóról volt szó, nagyon megkopott a padlózat, ezért volt szükség egy műgyanta kiöntésre. Ami azóta is kiválóan bírja a gyűrődést. Jól működő kommunikációval, a határidő pontos betartásával és a tökéles minőségű végeredménnyel nagyon elégedett vagyok. Az ár - érték arány megfelelő.

  Fejedelmi Pékség
 • Műszaki igazgató – Busa Kft.

  Nagyon jó, hogy most nincs semmi problémánk, de ha szükséges, úgyis csak Önökhöz megyek, mint mindig az elmúlt időben.

  Műszaki igazgató – Busa Kft.
Blog
Non stop teherautó raktérhűtő szerviz – 0-24 rendelkezésre állás

Non stop teherautó raktérhűtő szerviz – 0-24 rendelkezésre állás

2021. június. 01.

Váratlan helyzetekre megoldást nyújtva már régóta végzünk non stop szerviz lehetőséget, 24 órás rendelkezésre állást. Mivel a teherautók állandóan úton vannak, a meghibásodások is gyakran menet közben történnek. 

Olvasson tovább
Kötelező szivárgásvizsgálat

Kötelező szivárgásvizsgálat

2021. február. 16.

Hűtőegységek szivárgásvizsgálati kötelezettségét előírás szabályozza, így engedje meg, hogy emlékeztessük a kötelező felülvizsgálatra. Szivárgásvizsgálatot csak az arra jogosult és szakképzett műhely végezhet a megfelelő műszerekkel, eszközökkel.

Olvasson tovább

Ügyfeleink

Ők már minket választottak